Enneagramtest

Tag en gratis test og læs om din Enneagramprofil. Enneagramprofilen beskriver, hvad du motiveres af, og beskriver hvilke menneskelige potentialer der venter på at blive udviklet, samt på hvilken måde de forskellige Enneagramtyper virker inspirerende eller irriterende på deres omgivelser.

Medbring dit testresultat på kursus, uanset om du ønsker at træne din rolle som:

  • Kollega
  • Partner
  • Forælder
  • Ven
  • Leder
  • Underviser
  • Sælger
  • Coach

Mere end 140.000 har allerede taget testen og fået en effektiv start på arbejdet med Enneagrammet.

Vores test er formodentlig den mest benyttede Enneagramtest på dansk

Testen bygger på feedback fra mere end 80.000 af de 140.000 personer, der siden 2007 har benyttet sig af den gratis test.

Rigtig god fornøjelse

VIGTIGT! For at kunne tage testen skal du oprette dig som bruger med brugernavn og adgangskode. Når du er oprettet kan du gå ind og tage testen ligeså mange gange du ønsker.

Kalder man det en Enneagram Type eller en Enneagram Profil?

Hos THINK ABOUT IT anvender vi begge begreber, hvor det mest klassiske er “Enneagram Type”. Vi kan dog også godt lide at arbejde med begrebet en “Enneagram Profil” fordi en “profil” kan være mere dynamisk end det mere specifikke begreb som en “type” er. Der kan også ske det med begrebet “type”, at man kommer til at sidde fast i, at nu ER man en bestemt “type”, hvor imod det at have en “profil” er knap så fastlåst.

Når du modtager resultater af testen, vil du modtage en række beskrivelser af, hvad der er typisk for netop den type, som du relaterer dig mest til. Så det at du kan genkende forskellige typiske træk er en god måde at tale om tingene på. En type er en række tendenser for hvordan man tænker og føler samt handler og kommunikerer, og det er vigtigt at huske på, når du læser om din type. Altså at der er tale om tendenser i din personlighed eller måder at være på der er typisk for din persontype på. Klik her hvis du vil læse mere om begrebet personlighed.

Hvilken Enneagram test er den bedste?

Der findes rigtig mange Enneagram-test, hvor du både kan tage dem online og i papir-format, du kan tage gratis tests og du kan betale for at tage testen. Ofte vil du modtage en dybere rapport for den betalte løsning end den gratis test, men når alt kommer til alt, så vil den gode rigtig gode test have flere former for kvalitets check indbygget. Den metode, som vi anvender hos THINK ABOUT IT bygger på brugerens egen feedback, idet du selv vurderer i hvor høj grad et udsagn er korrekt. Der ud over vurderer du som bruger også, hvor præcis testen er, hvilket vi så anvender til vores løbende opdateringer af intelligensen bag ved selv beregningerne. Endelig har løbende interviews med brugere, som har anvendt vores test for at høre om de havde problemer eller oplevede mangler ved både selv testen og ved det resultat testen viste.

Kan man sammenligne Enneagram med DiSC, MBTI, Insights eller andre personlighedstests?

Enneagrammet er i sin opbygning grundlæggende forskellig fra MBTI og de afledte tests som fx DiSC, Insights etc. ved at Enneagrammet bygger på din selvindsigt, mens de andre bygger på dine præferencer. Et system, der bygger på præferencer, vil placere dig i et system over, hvad der giver dig energi og mening, men et system, der bygger på selvindsigt, vil placere dig i et system over, hvordan du ser dig selv – uanset og det er en præferencer der giver dig energi eller ej.

Hos THINK ABOUT IT har stor erfaring med at kombinere de forskellige tilgange til selvindsigt, og ved at kombinere MBIT eller lignende systemer med Enneagrammet bliver det endnu mere oplagt, hvor fx et team skal fokusere på at skabe en fælles succes.

Forstå dit test resultat

Når du har gennemført en test, vil du modtage et overblik over, hvilken type du allermest relaterer dig til. Ved at læse yderligere om netop denne type, vil du både forstå, hvad det er der motiverer dig, hvordan du opnår det som motiverer dig samt hvilken slags adfærd, der er typisk for netop din profil. Vi har lavet en e-bog, hvor du kan læse meget mere om din type, samt hvordan denne type kan forveksles med andre typer, hvilke triggere typen har samt hvordan typen fungerer sammen med andre typer. Klik her for at hente den gratis e-bog.

Gratis Enneagram Test

Hvorfor er THINK ABOUT IT’s Enneagram Test gratis? Det er der flere forklaringer på. For det første ønsker vi at udbrede kendskabet til Enneagrammet, hvor en gratis test om Enneagrammet kan få mange flere til at blive nysgerrige på værktøjet. For det andet, så accepterer man ved at tage vores test, at man vil deltage i forskellige undersøgelser omkring Enneagrammet. Dermed får vi som virksomhed adgang til en stor mængde indsigt i den praktiske anvendelse af Enneagrammet, og bliver derfor løbende bedre til at dele erfaringer om dette værktøj. For det tredie, gør den gratis test det muligt at tage testen flere gange og dermed få en fornemmelse af, hvordan man udvikler sig over tid.

Hvor mange personlighedstyper indeholder Enneagrammet?

Enneagrammet beskriver 9 forskellige personlighedstyper, der er forbundet med hinanden. Dermed er Enneagrammet et dynamisk værktøjer, hvor et team eller familie med fordel kan udvikle alle 9 menneskelige kvaliteter fra hver af de 9 personlighedstyper. Hver type (eller profil) beskriver en række motiver, som vi søger at opnå eller undgå. Hver type har så sin egen strategi for, hvordan man opnår eller undgår fx at nogen bestemmer over mig, at jeg føler mig tvunget til at sige noget før jeg har tænkt mig eller og hvordan man nærer sine gode relationer.

>