Kundeudtalelser

THINK ABOUT IT / The Enneagram Institute of Denmark
Fremragende
4.9
Baseret på 170 anmeldelser
anmeld os på
Jeg deltog i et tre-dages enneagram kursus basic, hvilket både var en øjeåbner og lærerigt. Undervisningen var komplet og spot on - derudover en fantastisk rar setting. Kan anbefales!
Jeg havde fornøjelsen af at deltage i Enneagram Basiskurset over tre dage, og det var en utrolig lærerig oplevelse. Kurset gav mig en dybere forståelse af min primære Enneagram-type, men også af de andre typer, hvilket har øget min selvindsigt betydeligt. Jeg er overbevist om, at jeg vil fortsætte med at bruge det, jeg har lært, og holde det ved lige fremover. Kursets indhold og undervisningsform var både inspirerende og engagerende, hvilket gjorde dagene meget berigende. En særlig tak til Flemming og Birgitte for deres dedikation og fantastiske undervisning. Jeg ser frem til at deltage i flere kurser med dem i fremtiden!
Fantastisk god oplevelse med professionel viden om enneagrammet - tak for 3 gode dage.
Endnu et spændende, underholdende og givende foredrag af Flemming. Meget inspirerende!
Highly recommended, Flemming has his own unique, subtle way to pore wisdom in the hearts, I felt safe, heard, accepted. His teachings are perfectly designed for enabling the attendees to breakthrough in their journey.
Har været på The Enneagram and why the Blind Type matters. Går derfra med forståelse af hvordan den type/de kvaliteter jeg mindst kunne relatere mig til, nu er blevet min bedste ven og mulighed for at udfolde mig yderligere! Det føles fantastisk og Flemmings måde at undervise på har hjulpet mig til at forstå, indse og ikke mindst ende med at stå med konkrete værktøjer jeg kan bruge i hverdagen.TAK!
Svar fra ejeren: Tusind tak for din feedback Eri, og især det med at indsigten via Enneagrammet kan anvendes både arbejdsmæssigt og privat. Det er for os hos THINK ABOUT IT et vigtigt aspekt af det at være et 'komplet' menneske. Tak.
Jeg kan helt klart anbefale THINK ABOUT IT. Det er et professionelt firma der er godt funderet i Enneagrammet. Jeg har deltaget på flere af deres kurser, Enneagram aftner etc. Hver gang er jeg kommet hjem med en større indsigt og en dejlig følelse af samhørighed og nærvær. Flemming er en formidabel underviser og formidler. Vil du give dig selv den største gave, vil jeg helt klart anbefale dig at kigge i retning af THINK ABOUT IT og Flemming Christensen.
Det var en super god aften . Jeg kan godt lide, at Flemming bruger så mange eksempler.
Altid inspirerende at være hos Think About It
Intro til blinde typer var Vildt lærerigt!Tak for altid givende undervisning.
Kurset gav i høj grad hjælp til højere grad af selvindsigt. Stor anbefaling.
Tak for en dejlig weekend! Enneagram Basic gav en meget grundig introduktion til Enneagrammet. Vi blev guidet igennem typerne med bl.a. flere forskellige indgangsvinkler og gruppeøvelser, hvilket gav os mulighed for selv langsomt at opdage vores egne type. Fed oplevelse!
Think About It, er et super kompetent sted at modtage undervisning og de giver læring på en inspirerende og indlevende måde. Flemming Christensen har som underviser en utrolig dybde i sin viden og min oplevelse er at han rummer er ekseptionel indsigt i sit felt.Huset i Kbh. NV hvor undervisningen foregår har et skønt miljø og en dejlig café.
Jeg har deltaget i Enneagram Basic i weekenden, og jeg må sige, at jeg er imponeret over det høje undervisningsniveau. Jeg oplevede Flemming som en fantastisk formidler med en dyb viden og god humor. Han gjorde både undervisningen dyb og insigtsfuld og sjov og legende. Tak for det. Jeg har taget mange personlige indsigter med mig både ift. privatlivet og arbejdslivet. Og så har jeg mødt nogle helt vildt skønne mennesker.
Efter deltagelse på Enneagram Basic, har jeg fået mod på mere. Det har været en lille rejse, meget inspirerende og en super god underviser, der har guidet hele vejen. Kan virkelig anbefales 🙂
Virkelig en øjenåbner om hvorfor jeg reagerer som jeg gør i både arbejds- og private situationer. Flemming er en eminent underviser, der taler i et tempo alle kan følge med i. Han er bare så inspirerende dygtig til at forklare om de forskellige typer, instinkter mv. med levende eksempler, som sammen med dybdegående øvelser gør, at der både opstår AHA-oplevelser og masser af grin. Alle bør tage dette kursus!
Et virkelig godt grundmodul som er vel tilrettelagt. Veloplagt underviser der formidler den mega spændende teori suppleret med gode gruppeøvelser. TAK
Bedre kursus i personlig udvikling findes næppe !
Flemming er en utrolig dygtig, humoristisk underviser, der formår at omsætte teori til brugbar praksis.
Jeg er så taknemmelig over at lande i armene på en virksomhed og mennesker som jeg oplever have samme tilgang til tingene som jeg har. Det er virkelig inspirerende at udvikle mig selv i trygge rammer med folk som også har et brændende ønske om at forstå sig selv bedre og få flere nuancer på livet.Af hjertet tak!
Én ting er at læse om Ennegrammet og tage tests online for at finde din type, men det kan ikke hamle op med at få leveret utrolig kompleks viden på en letforståelig måde. Kurset har givet afklaring, appetit på mere og ikke mindst spændende møder med mennesker med samme interessefelt. Flemming er en fremragende formidler, som gør stoffet levende med eksempler og anekdoter, og så var det enormt berigende for forståelsen af typerne at høre oplæg fra repræsentanter for forskellige typer. Teamet er gode rollemodeller for, hvor langt man kan nå i sin selvudvikling ved at arbejde med Enneagrammet.
Ønsker du at arbejde med din egen selvindsigt og udvikling kan dette kursus varmt anbefales. Flemming formidler Enneagrammet på en indsigtsrig, rolig og humoristisk måde og fører os deltagere gennem en række øvelser, som giver anledning til at arbejde med stoffet. Han får skabt rammen for et fortroligt og tillidsfuldt rum, hvor det er muligt at være nysgerrig på sig selv på en tryg måde.
Supergodt kursus! Perfekt veksling mellem teori og praktiske øvelser. Jeg føler mig beriget og har fået ekstra stor lyst til at dykke mere ned i mig selv og i Enneagrammet.
Lærerigt, inspirerende og det giver lyst til meget mere
Virkelig fedt. Man får virkelig meget meget ud af det.
This was such an empowering, inspiring, and heartwarming workshop that reminded me of the foundation of a beautiful state of self and connection and added some valuable tools to my toolkit of how to get there. How to have meaning and purpose. How to see myself and others with eyes of love and how to keep loving promises I make to myself and others. I feel blessed to have met Flemming and to be his student. A huge thanks for all the beautiful souls that put this special workshop together and looking forward to more to come!
One of a kind experience learned alot, rich materials amazing energy looking forward to much of work from that kind of workshop with tue amazing Flemming and Safy
I can't explain how much iam happy with this work shop, the power and the positive vibes, I start look at my life with power of love, happiness and joy, thank you Fleming and safy💕💕
God og inspirerende formiddag med Flemming med gode input til den strategiske fortælling
Fin lærerig og underholdende aften
God introduktion.Super interessant og relevant indhold formidlet med skøn humor i velfungerende rammer.
Enneagrammet Next Level er et meget givende, kompetent, veltilrettelagt og gavmildt online forløb med dybde, stor indsigt og brugbare redskaber til at komme et skridt videre fra ego til essens.Jeg kan på det varmeste anbefale det til andre med interesse for enneagrammet.Marianne Eberhardt
Hos Think About It kan du være med for begyndere på Enneagrammet og for øvede. Køb introduktionen, så du kan være med. Introduktionen er et must til at deltage i Masterclasses og andre kurser, Enneagramaftener m.v. Flemming har sin egen stil og holdning til Enneagrammet - og det er bl.a. dét, som får debatten i gang til mere udvikling og selvindsigt. Vi bliver aldrig færdiguddannede i Enneagrammet, fordi det er så stort og givende på læring- og det er måske det bedste ved Enneagrammet. Jeg er vild med det 😊
Flemming er så god til at beskrive Enneagrammet med alt den indsigt og viden der er, på en forståelig måde og med humor. Alle spørgsmål besvares til gavn for alle. Kan anbefales.Tak for rådet om ret ryg …en kæmpe forskel.Jeg har altid en god energi og vinden med mig.Har ikke glemt dig, bare haft travlt 😃
Fedt - På bare 3 dage er jeg blevetklogere på nogle mønstre i min og andres måder at agere på, og så er det fantastisk at opleve at folk har lyst til at byde ind med sig selv 🙂
Jeg vil varmt anbefale Basis kursus i Enneagrammet.
3 hele dage med fuld fokus på dig selv og de 9 typer, serveret intelligent og underholdende.
Helt fantastiske 3 dage på basis kursus. Lærerigt, inspirerende, sjovt. Glæder mig allerede til at fortsætte udviklingen. Store anbefalinger herfra.
Kan på det varmeste anbefale at deltage i basis Enneagram kurset med Flemming Chrsitensen, som underviser og inspirerer, på hans humoristiske, indsigtsfulde og selvironiske måde. Jeg har nydt det rum der skabes hos Think about it, til at dykke ned i selvindsigt, nærvær og Enneagrammets 9 forskellige typer. Tak for en berigende weekend.
Spændende og lærerigt kursus, hvor Flemming skaber god energi, stemning og ikke mindst læring.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Jeg giver mine bedste anbefalinger til THINK ABOUT IT og deres undervisning i Enneagrammet. Det er humoristisk, sjov, lunefuld og super inspirerende. Det er super vanedannende og det er så energigivende. At komme ud af det pres vi dagligt som mennesker udsætter os selv og andre for. Her er Enneagrammet et fantastisk værktøj til, at se ind i det vi hver især snubler i og giver os redskaber til ikke at lave fælder for os selv. En indsigt i hvad et helt menneske er og hvordan vi bidrager positivt til vores egen livsenergi <3
Spændende metode efter min mening 🙂
Hvis du er interesseret i øget selvindsigt og bevidsthed, hvordan du og andre interagerer i forskellige situationener, så er intro basis kurset om Ennegrammet hos Think About It et godt bud.
Har lige været på 3 dags basis kursus, som var spændende og udbytterigt.
Har været på et super inspirerende kursus.
Tak for gode øvelser til selvindsigt.
Været på basiskursus - giver spændende ny forståelse af andre og ikke mindst mig selv!
Fantastisk inspirerende kursus 😊
Fantastisk inspirerede kursus, gode redskaber til min bevidsthedsrejse i mit liv.
Super inspirerede 3 dags kursus i begynder enneagrammet kan stærkt anbefales 🤗🤗🤗🌺
Fredag den 21-23 var jeg på kursus hos Flemming og teamet
Det har været super spændene og lærerigt at se og høre om basic enegrammet
Kunne du godt tænke dig en grundig, rammende og indleverende indføring i de ni typer i enneagrammet? Så kan jeg varmt anbefale Think About Its grundkursus i enneagrammet.
Super god inspirerende undervisning, der giver virkelig meget til personlig udvikling og til sine relationer. Et fantastisk redskab. 🙏😊
Virkelig spændende. Man lærer meget om sig selv. Kan kun anbefales
Utroligt inspirerende, engageret og gavmildt mht vidensdeling.
Kan varmt anbefales!
En virkelig god mulighed for at mødes i et reflekterende rum med stor viden og højt til loftet...
Hver gang jeg har været i kontakt med THINK ABOUT IT, så står jeg med en mæthed, der har givet lyst til læring og fordybelse - og til at komme igen...
Tak for et godt kursusforløb på Enneagram Basic i Fredericia, omend jeg bruger det i hverdagen siden 2012. Ny formidler = nye ord = ny læring. Herudover var der nyt stof og gode øvelser, så alle deltagere fik noget med hjem uanset vidensniveau👍

Flemming giver supergode storytellings fra det virkelige liv til at understrege typernes adfærd på forskelligt niveau (højt, normalt og lavt) - og det er faktisk dét, som bedst hjælper os videre, synes jeg👍

Udover selve indholdet på kurset får alle deltagerne adgang til online-værktøjer i 3 mdr. Det betyder, at kurset først reelt slutter den 1. juni 2020. Tilmed er kurset billigt, da der er indbygget gør-det-selv-funktioner; genialt. Flere får hermed mulighed for at lære Enneagrammet; bliver klogere på sig selv og andre - øge selvindsigt med hands on til bedre livskvalitet👌
Endnu nogle fantastiske dage med Flemming og Enneagrammet. Selvom jeg har tusindvis af timer bag mig med dette unikke værktøj, er der stadig noget nyt at lære. Skønt at så mange Vest for Storebælt bakker op om arrangementet i Fredericia
Tak Flemming, du er en fremragende underviser
Er netop hjemvendt fra et 3-dags kursus i ennagrammet med Flemming som underviser. Jeg giver 5 stjerner herfra ud af 5 mulige.

Flemming er enorm dygtig til at formidle og lære fra sig på en interessant og humoristisk måde. Har fået rigtig meget ud af kurset og det er helt sikkert jeg skal med igen...
Thumbs up herfra! 👍🏼🙌🏼✨
Super interessant og fantastisk undervisning. Kan klart anbefale alle der ønsker selvindsigt at tage dette kursus.
Oplev glæden og humoren i din egen menneskelige kombination.
Tak til Think about it og Flemming Christensen for et virkelig godt kursus.
Jeg er vild med Flemmings jordnære og lune måde at formidle Enneagrammet på gennem en god afveksling af undervisning, øvelser og pauser 🙏

Kan varmt anbefale Think about it.
Flemming du er en hammerskarp underviser. TAK.
js_loader