Kundeudtalelser

Julie Kernan
Julie Kernan
1687844277
Endnu et spændende, underholdende og givende foredrag af Flemming. Meget inspirerende!
Shatha Sayer
Shatha Sayer
1685308217
Highly recommended, Flemming has his own unique, subtle way to pore wisdom in the hearts, I felt safe, heard, accepted. His teachings are perfectly designed for enabling the attendees to breakthrough in their journey.
Marianne Ydremo
Marianne Ydremo
1685044737
Har været på The Enneagram and why the Blind Type matters. Går derfra med forståelse af hvordan den type/de kvaliteter jeg mindst kunne relatere mig til, nu er blevet min bedste ven og mulighed for at udfolde mig yderligere! Det føles fantastisk og Flemmings måde at undervise på har hjulpet mig til at forstå, indse og ikke mindst ende med at stå med konkrete værktøjer jeg kan bruge i hverdagen.TAK!
Jeg kan helt klart anbefale THINK ABOUT IT. Det er et professionelt firma der er godt funderet i Enneagrammet. Jeg har deltaget på flere af deres kurser, Enneagram aftner etc. Hver gang er jeg kommet hjem med en større indsigt og en dejlig følelse af samhørighed og nærvær. Flemming er en formidabel underviser og formidler. Vil du give dig selv den største gave, vil jeg helt klart anbefale dig at kigge i retning af THINK ABOUT IT og Flemming Christensen.
janni stofberg
janni stofberg
1669355960
Det var en super god aften . Jeg kan godt lide, at Flemming bruger så mange eksempler.
Familien Lind
Familien Lind
1669274344
Jane Have
Jane Have
1669239290
Altid inspirerende at være hos Think About It
Karen Boa
Karen Boa
1669235295
Intro til blinde typer var Vildt lærerigt!Tak for altid givende undervisning.
Sten Bach
Sten Bach
1669235277
Kurset gav i høj grad hjælp til højere grad af selvindsigt. Stor anbefaling.
Caroline B
Caroline B
1667940790
Tak for en dejlig weekend! Enneagram Basic gav en meget grundig introduktion til Enneagrammet. Vi blev guidet igennem typerne med bl.a. flere forskellige indgangsvinkler og gruppeøvelser, hvilket gav os mulighed for selv langsomt at opdage vores egne type. Fed oplevelse!
Ole Petersen
Ole Petersen
1667936922
Think About It, er et super kompetent sted at modtage undervisning og de giver læring på en inspirerende og indlevende måde. Flemming Christensen har som underviser en utrolig dybde i sin viden og min oplevelse er at han rummer er ekseptionel indsigt i sit felt.Huset i Kbh. NV hvor undervisningen foregår har et skønt miljø og en dejlig café.
Jeg har deltaget i Enneagram Basic i weekenden, og jeg må sige, at jeg er imponeret over det høje undervisningsniveau. Jeg oplevede Flemming som en fantastisk formidler med en dyb viden og god humor. Han gjorde både undervisningen dyb og insigtsfuld og sjov og legende. Tak for det. Jeg har taget mange personlige indsigter med mig både ift. privatlivet og arbejdslivet. Og så har jeg mødt nogle helt vildt skønne mennesker.
Eva Johansen
Eva Johansen
1667808917
Efter deltagelse på Enneagram Basic, har jeg fået mod på mere. Det har været en lille rejse, meget inspirerende og en super god underviser, der har guidet hele vejen. Kan virkelig anbefales 🙂
Virkelig en øjenåbner om hvorfor jeg reagerer som jeg gør i både arbejds- og private situationer. Flemming er en eminent underviser, der taler i et tempo alle kan følge med i. Han er bare så inspirerende dygtig til at forklare om de forskellige typer, instinkter mv. med levende eksempler, som sammen med dybdegående øvelser gør, at der både opstår AHA-oplevelser og masser af grin. Alle bør tage dette kursus!
Et virkelig godt grundmodul som er vel tilrettelagt. Veloplagt underviser der formidler den mega spændende teori suppleret med gode gruppeøvelser. TAK
Michael MS
Michael MS
1667688978
Bedre kursus i personlig udvikling findes næppe !
Gitte Houborg
Gitte Houborg
1667675320
Flemming er en utrolig dygtig, humoristisk underviser, der formår at omsætte teori til brugbar praksis.
Jeg er så taknemmelig over at lande i armene på en virksomhed og mennesker som jeg oplever have samme tilgang til tingene som jeg har. Det er virkelig inspirerende at udvikle mig selv i trygge rammer med folk som også har et brændende ønske om at forstå sig selv bedre og få flere nuancer på livet.Af hjertet tak!
Cicilia Jatta
Cicilia Jatta
1667665276
Én ting er at læse om Ennegrammet og tage tests online for at finde din type, men det kan ikke hamle op med at få leveret utrolig kompleks viden på en letforståelig måde. Kurset har givet afklaring, appetit på mere og ikke mindst spændende møder med mennesker med samme interessefelt. Flemming er en fremragende formidler, som gør stoffet levende med eksempler og anekdoter, og så var det enormt berigende for forståelsen af typerne at høre oplæg fra repræsentanter for forskellige typer. Teamet er gode rollemodeller for, hvor langt man kan nå i sin selvudvikling ved at arbejde med Enneagrammet.
Ønsker du at arbejde med din egen selvindsigt og udvikling kan dette kursus varmt anbefales. Flemming formidler Enneagrammet på en indsigtsrig, rolig og humoristisk måde og fører os deltagere gennem en række øvelser, som giver anledning til at arbejde med stoffet. Han får skabt rammen for et fortroligt og tillidsfuldt rum, hvor det er muligt at være nysgerrig på sig selv på en tryg måde.
emma dyhring
emma dyhring
1667660465
Jeg vil varmt anbefale Basis kursus i Enneagrammet.
3 hele dage med fuld fokus på dig selv og de 9 typer, serveret intelligent og underholdende.
Helt fantastiske 3 dage på basis kursus. Lærerigt, inspirerende, sjovt. Glæder mig allerede til at fortsætte udviklingen. Store anbefalinger herfra.
Kan på det varmeste anbefale at deltage i basis Enneagram kurset med Flemming Chrsitensen, som underviser og inspirerer, på hans humoristiske, indsigtsfulde og selvironiske måde. Jeg har nydt det rum der skabes hos Think about it, til at dykke ned i selvindsigt, nærvær og Enneagrammets 9 forskellige typer. Tak for en berigende weekend.
Spændende og lærerigt kursus, hvor Flemming skaber god energi, stemning og ikke mindst læring.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Jeg giver mine bedste anbefalinger til THINK ABOUT IT og deres undervisning i Enneagrammet. Det er humoristisk, sjov, lunefuld og super inspirerende. Det er super vanedannende og det er så energigivende. At komme ud af det pres vi dagligt som mennesker udsætter os selv og andre for. Her er Enneagrammet et fantastisk værktøj til, at se ind i det vi hver især snubler i og giver os redskaber til ikke at lave fælder for os selv. En indsigt i hvad et helt menneske er og hvordan vi bidrager positivt til vores egen livsenergi <3
Spændende metode efter min mening 🙂
Pernille Ramm
Pernille Ramm
1598261463
Hvis du er interesseret i øget selvindsigt og bevidsthed, hvordan du og andre interagerer i forskellige situationener, så er intro basis kurset om Ennegrammet hos Think About It et godt bud.
Har lige været på 3 dags basis kursus, som var spændende og udbytterigt.
Har været på et super inspirerende kursus.
Tak for gode øvelser til selvindsigt.
Mathilde Hansen
Mathilde Hansen
1598198207
Været på basiskursus - giver spændende ny forståelse af andre og ikke mindst mig selv!
Fantastisk inspirerende kursus 😊
Fantastisk inspirerede kursus, gode redskaber til min bevidsthedsrejse i mit liv.
Super inspirerede 3 dags kursus i begynder enneagrammet kan stærkt anbefales 🤗🤗🤗🌺
Leon Hansen
Leon Hansen
1598095818
Fredag den 21-23 var jeg på kursus hos Flemming og teamet
Det har været super spændene og lærerigt at se og høre om basic enegrammet
Har været på kurset basic og har fået SÅ meget selvindsigt! Pludselig er der mange ting i mit liv som falder på plads og giver mening for mig.

Flemming er en fantastisk foredragsholder!
Kunne du godt tænke dig en grundig, rammende og indleverende indføring i de ni typer i enneagrammet? Så kan jeg varmt anbefale Think About Its grundkursus i enneagrammet.
Mette Krøll
Mette Krøll
1598092422
Super god inspirerende undervisning, der giver virkelig meget til personlig udvikling og til sine relationer. Et fantastisk redskab. 🙏😊
Virkelig spændende. Man lærer meget om sig selv. Kan kun anbefales
Heidi Gautschi
Heidi Gautschi
1593121565
Utroligt inspirerende, engageret og gavmildt mht vidensdeling.
Kan varmt anbefales!
Lene Røgilds
Lene Røgilds
1587586398
En virkelig god mulighed for at mødes i et reflekterende rum med stor viden og højt til loftet...
Hver gang jeg har været i kontakt med THINK ABOUT IT, så står jeg med en mæthed, der har givet lyst til læring og fordybelse - og til at komme igen...
Bente Nørgaard
Bente Nørgaard
1583253124
Tak for et godt kursusforløb på Enneagram Basic i Fredericia, omend jeg bruger det i hverdagen siden 2012. Ny formidler = nye ord = ny læring. Herudover var der nyt stof og gode øvelser, så alle deltagere fik noget med hjem uanset vidensniveau👍

Flemming giver supergode storytellings fra det virkelige liv til at understrege typernes adfærd på forskelligt niveau (højt, normalt og lavt) - og det er faktisk dét, som bedst hjælper os videre, synes jeg👍

Udover selve indholdet på kurset får alle deltagerne adgang til online-værktøjer i 3 mdr. Det betyder, at kurset først reelt slutter den 1. juni 2020. Tilmed er kurset billigt, da der er indbygget gør-det-selv-funktioner; genialt. Flere får hermed mulighed for at lære Enneagrammet; bliver klogere på sig selv og andre - øge selvindsigt med hands on til bedre livskvalitet👌
Pia Møller Rix
Pia Møller Rix
1583141323
Endnu nogle fantastiske dage med Flemming og Enneagrammet. Selvom jeg har tusindvis af timer bag mig med dette unikke værktøj, er der stadig noget nyt at lære. Skønt at så mange Vest for Storebælt bakker op om arrangementet i Fredericia
Tak Flemming, du er en fremragende underviser
Linda Lauth
Linda Lauth
1583085000
Er netop hjemvendt fra et 3-dags kursus i ennagrammet med Flemming som underviser. Jeg giver 5 stjerner herfra ud af 5 mulige.

Flemming er enorm dygtig til at formidle og lære fra sig på en interessant og humoristisk måde. Har fået rigtig meget ud af kurset og det er helt sikkert jeg skal med igen...
Thumbs up herfra! 👍🏼🙌🏼✨
Super interessant og fantastisk undervisning. Kan klart anbefale alle der ønsker selvindsigt at tage dette kursus.
Oplev glæden og humoren i din egen menneskelige kombination.
js_loader
>