Enneagrammet og THINK ABOUT IT

enneagram grafik v3

Enneagrammet og THINK ABOUT IT er tæt knyttet til hinanden

THINK ABOUT IT har altid haft en banebrydende rolle i udbredelsen af Enneagrammet. Ydermere har vi igennem årene videreudviklet og fornyet brugen af Enneagrammet og ikke mindst den praktiske anvendelse af værktøjet, der formodentlig er det mest præcise og brugbare værktøj til personlig udvikling

THINK ABOUT IT er en af de mest innovative Enneagramudbydere i Danmark.

Vi har arbejdet med Enneagrammet siden 1996 og har siden 2001 spillet en betydelig rolle i udbredelse og videreudviklingen af Enneagrammet både i Danmark og Internationalt.

Vi har udviklet konceptet Enneagrammet Next Level, der gør dig i stand til at gøre din brug af Enneagrammet langt mere praktisk.

Hvis du søger træning i Enneagrammet, har vi kurser, der med sikkerhed vil dække behov både indenfor det grundlæggende i Enneagrammet, samt behovet for dyb indsigt og avanceret praktisk anvendelse.

Vores veje indenfor Enneagrammet

Vi er medstiftere af den danske filial af IEA International og har præsenteret på danske og internationale konferencer mere end 30 gange. Siden 2001 har vi udviklet og anvendt værktøjer, der kan bygges sammen med Enneagrammet, og som gør Enneagrammet endnu mere brugbart og praktisk.

Alene i 2020 har vi udviklet adskillige nye og praktiske tilgange til Enneagrammet.

Du kan modtage daglig inspiration via vores podcasts, blog og som medlem af vores Facebookgruppe. Eller du kan læse en af de mange bøger Flemming Christensen er forfatter til.

Som Enneagramudbyder, er vi naturligvis certificeret hos IEA International, og holder en af de ypperste certificeringer man kan opnå.

IEA Accreditation Mark 2021 Training ProgramIEA Accreditation Mark 2021 SchoolIEA Accreditation with Distinction Mark 2021 Professional