Enneagram Aftener

Information

Når du arbejder med Enneagrammet er der brug for at holde din viden opdateret og dine praksisser levende. De månedlige Enneagramaftener er således en mulighed for at gøre Enneagrammet mere brugbart i en praktisk hverdag.

loader

10

Enneagrammet og psykologien de første 25 år af vores liv

Dette er en aften, hvor du kommer til at opleve hvordan typerne i Enneagrammet bliver til, hvorfor du naturligt behersker nogle menneskelige kvaliteter og bestemt ikke andre.

Læs mere
6

Gratis Introduktion til Enneagrammet

Introduktion til Enneagrammet er til dig, der gerne vil lære om et af verdens mest effektive værktøjer indenfor personlig udvikling.

Læs mere
11

Enneagrammet og pilene

På denne aften vil du opdage pilene i Enneagrammet i et helt nyt lys og både modtage en historisk indsigt og forklaring på pilenes oprindelse samt en grundig gennemgang af alle nuancerne i pilene.

Læs mere
12

Enneagrammet og instinkterne

Deltag på denne aften, hvis du vil have indsigt i, hvordan de 3 instinkter kan hjælpe dig med at udvikle dig i din type, eller hvordan du kan hjælpe andre til at udvikle sig.

Læs mere
13

Enneagrammet og de 3 centre

Uanset om du har arbejdet med Enneagrammet i mange år, eller netop har startet rejsen med Enneagrammet, vil du få nye indsigter i anvendelsen af de 3 intelligenser, samtidig med at du vil få en praktisk tilgang til netop de 3 områder i Enneagrammet.

Læs mere
14

Flemming brænder igennem med Enneagrammet

Denne sidste Enneagramaften på året får Flemming lov at slå sig løs med sit helt eget, og give den gas med det han er allermest optaget af lige i det øjeblik han står i lokalet.

Læs mere
>