Lederudvikling

Lederudvikling kursus

Hvis du som leder ikke har en drøm, må du acceptere at være en ressource for dem, der har en drøm!

Hos THINK ABOUT IT er lederudvikling et mindset, der rummer det at gå forrest med din drøm, ambition eller aspiration og uddanne andre til at mestre de faglige og personlige færdigheder og kvaliteter samt at skabe et resultat, der bærer en tydelig værdi til modtagerne af dit og dit teams leverancer.

Når der er godt match mellem dig som kunde og THINK ABOUT IT som leverandør, er det ofte fordi vi har et fælles mindset omkring lederudvikling, teamudvikling og udvikling af den enkelte medarbejder. Vi antager, at det personlige lederskab er en forudsætning for at lederen udfylder sin lederrolle optimalt, samt medarbejderen der ikke er leder, anvender sine færdigheder på bedst mulige vis.

Vi er ikke konsulenter i traditionel forstand.

Vores kunder betragter os som en samarbejdspartner, der bruger tid på at få øje på det, som ikke ligger lige for, og som kunderne med tiden er blevet blinde overfor. Vi kalder dette fænomen for “kulturblindhed”, der handler om at man ikke kan se den kultur, som man er en del af.

Ud over at afhjælpe kulturblindheden, så arbejder vi med princippet “learning while working”, der handler om at kunden skal kunne arbejde med udviklingen af lederfærdighederne i hverdagen. Det er altså mellem kurserne, at selve integrationen af de nye færdigheder og nye mindset’s bliver funderet. Vi er overbevist om, at et lederudviklingsforløb både skal give lederen en mulighed for at hæve blikket fra hverdagens aktiviteter samtidig med det forløbet skal styrke lederen i de daglige aktiviteter.

Kontakt os for mere information om lederudvikling via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

Book et lederudviklingsforløb

Et lederforløb er for enten lederteamet eller et hold af ledere fra organisationen. Forløbet har et design som understøtter firmaets strategi, og som både kan udvikle selve teamet og/eller den enkelte leder.

Et lederforløb hos THINK ABOUT IT er et alternativ til traditionelle lederkurser

Ofte har lederkurser en fast agenda, der kræver at lederen og organisationen tilpasser sig programmet. Vi vender tingene om og designer netop det forløb, der tager udgangspunkt i organisationens livscyklus, kultur, forandringsparathed og organisering af den øverste ledelse.

Kunder som Radiometer og Lægemiddelstyrelsen har gennemført et sådan forløb, endda både fysisk og online, og står gerne til rådighed med feedback omkring samarbejde med THINK ABOUT IT.

Det er vores erfaring at et træningsforløb indenfor lederudvikling bygger op til endnu et træningsforløb og dermed til et længere samarbejde, hvor vi løbende lærer hinanden bedre at kende. Et sådan tæt samarbejde giver en større dybde i vores rådgivning og design af læringsmål samtidig med, at vi oplever at kunderne begynder at overtage træningen mere og mere selv.

Hvis I allerede har systemer til håndtering af personlige udviklingsplaner, er der mulighed for at dette kan indbygges i forløbet med lederudvikling , så vi sikrer en synergi mellem de eksisterende processer og udviklingen af nye menneskelige færdigheder.

Kontakt os for mere information om lederudvikling kursus via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

En ledercirkel er personlig lederudvikling

Ledercirkler er for dig, der som leder gerne vil have mulighed for inspiration i et frirum sammen med andre ledere. Vi kalder det Den Kejserlige Samtale.

Den Kejserlige Samtale er et forløb for dig som leder, der ønsker at opnå nærkontakt med dine værdier og principper.

Denne nærkontakt medfører ofte, at du begynder at tage konsekvensen af det, der er vigtigt for dig som menneske, individ og person.

Måske er der brug for at sætte grænser på en utvetydig måde uden at du brænder dine broer, måske er der brug for at tage en kalkuleret risiko uden at du mister alt, eller måske er der brug for at skabe et netværk omkring dig, som virkelig kan udfordre dig og levere den ærlighed du søger.

Den Kejserlige Samtale forgår over 6 møder af hver 4 timer, hvor du sammen med de øvrige deltagere (mindre gruppe på 6 personer) anvender en række moderne spørgeteknikker, der tager den traditionelle coaching, interview og samtale til et helt nyt niveau. Dette koncept bygge på en række teorier om, hvordan man udvikler sine personlige færdigheder og kvaliteter ved at spejle sig i andre. Den personlige lederudvikling, der opstår på denne måde er et produkt af samskabelse, hvor man ikke rigtig kan forklare, hvordan den enkelte fik et gennembrud eller hvem der helt specifikt bidrog med hvem.

Hvis du er interesseret i personlig lederudvikling, så er dette ikke et traditionelt lederudvikling kursus, men et format, der har langt større holdbarhed end det, man finder på et traditionelt kursus. Du skal se det som et lederudviklingsforløb, der fortsætter længe efter sidste dag i kursuslokalet.

Kontakt os for mere information om personlig lederudvikling via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk