Medarbejderudvikling

Medarbejderudvikling thinkaboutit

Medarbejderudvikling er træning i det personlige lederskab

Det personlige lederskab er evnen til at spille sig selv og andre gode, anvende sine evner og energi optimalt samt trække sig på de rigtige tidspunkter for at forny sin energi.

Lærelyst, feedback samt selvindsigt er væsentlige elementer i at udvikle sig professionelt.

Vi betragter medarbejderudvikling, som en kontinuerlig proces, der sikrer at alle i organisationen træner det personlige lederskab. Dette hjælper til at motivere sig selv og andre, være tro overfor sine værdier og sige fra, når der er brug for at restituere og forny sine kræfter og kreativitet, samt udfolde sig som menneske og opleve mening i sit arbejdsliv.

Gennem den personlige udvikling bygges tillid, tryghed samt gensidig loyalitet, hvilket formodentligt er den vigtigste psykologiske base i enhver organisation.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

Book personlig coaching

Vi betragter coaching som en vej til at holde dine færdigheder skarpe, til at træne ny smidighed og mental styrke samt arbejde med en styrkelse af meningen i hverdagen. Dette er din mulighed for 1:1 at få sparring til at udvikle nye færdigheder, til at komme ud af situationer der er gået i hårdknude eller komme tættere på det væsentlige for dig.

Du har også mulighed for at tage en test og få en udførlig rapport med personlig feedback, som kan hjælpe dig til at få øje på nogle af de ting du måske er blevet blind på.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

Deltage på et kursus i personlig udvikling

På vores kurser inden for personlig udvikling, vil du både udvikle helt nye menneskelige færdigheder samtidig med, at du vil øge din selvindsigt. Du vil lære at tage lederskab i eget liv, samt lære at bygge stærkere relationer.

Læs mere

Deltag på et foredrag om personlig udvikling

Deltag på et åbent foredrag sammen med andre, der også ønsker at træne det personlige lederskab.

Du kan vælge at deltage på et enkelt foredrag eller på vores månedlige arrangementer.

Læs mere