Om THINK ABOUT IT

om os think about it

Viljen til at skabe mening i livet, ligger dybt i dig som menneske!

Viljen til at skabe sig et liv med mening ligger dybt i os alle.

Du kan få en fornemmelse af mening i dit professionelle og private liv, når du har en stærk fornemmelse for tre livsområder; retning, tilhørsforhold og værdiskabelse.

Når du booker os til et forløb, workshop eller foredrag eller når du deltager på et af vores åbne kurser, vil træningen føre i retning af at skabe en stærk fornemmelse for, hvor du er på vej hen med dit team, dit lederskab eller med dit eget liv.

Du vil træne de gode relationer, nærvær og det at bygge tillid mellem mennesker og endelig vil du træne dét, at skabe værdi for andre sammen med andre.

  • Søger du de væsentlige samtaler, der gør en forskel?
  • Ønsker du at arbejde med din drøm, eller være en ressource for dem der gør?
  • Vil du udvikle stærke relationer og nærvær?
  • Er du klar til at modtage feedback og fortsætte din læring?
  • Længes du efter at skabe værdi for andre sammen med andre?

Måske er det lidt filosofisk at tænke sådan for en kursus- og konsulentvirksomhed, men hos THINK ABOUT IT blander vi motivations-psykologi med filosofi og arbejder dermed med områder af dit professionelle og private liv, hvor de væsentlige samtaler opstår, hvor det at arbejde med mening, purpose og WHY bliver praktisk og brugbart og hvor tiden på kurser, foredrag og workshop er en investering i dig selv, i teamet og det personlige lederskab.