Enneagram Onlinekurser

Information

Vi har mange års erfaring med onlinetræning, både i form af optagelser og LIVE onlinetræning. Uanset om du vælger den ene eller den anden form, garanterer vi professionelt, gennemarbejdet materiale som vil give dig et praktisk og brugbart udbytte af vores onlineundervisning.

Enneagrammet boern og unge coverbillede LP

Enneagrammet, børn og unge

Dette kursusforløb henvender sig til forældre og voksne generelt der ønsker at forstå hvordan man kan anvende Enneagrammet i samspil med børn og unge, 

4

Typerne i Enneagrammet

Typerne i Enneagrammet er et dybdegående og gennemgribende online grundkursus med undervisning  i Enneagrammet, hvor du vil træne hver eneste Enneagramtype i detaljer.

onlineuddannelsen thinkaboutit

Onlineuddannelsen

Onlineuddannelsen er en praktisk overbygning på din grundlæggende viden indenfor Enneagrammet, hvor vi kombinerer Enneagrammet med andre værktøjer til personlig udvikling.

Enneagram and object relations

The Enneagram and Object Relations

Deltag på dette online program med Russ Hudson, hvor han underviser i noget af det mest essentielle indenfor Enneagrammet når det kommer til relationer.

Online Instinct Education THINK ABOUT IT

Online Instinct Education

Deltag på dette intensive og udvidede onlinekursus, hvor Russ Hudson underviser i hans seneste opdagelser indenfor instinkterne.