E-bogen support

2

Her kan du finde spørgsmål og svar om E-bogen “Hvad er Enneagrammet….”

Hvordan henter jeg e-bogen

Hvordan kommer jeg i gang med at hente e-bogen?

Hvis du ønsker at hente den gratis e-bog, skal du følge dette link: https://thinkaboutit.dk/gratis-e-bog

Her indtaster du dine oplysninger, hvorefter vi sender dig en e-mail med et link til download af ebogen.

Hvorfor modtager jeg 2 mails før jeg overhovedet kan downloade e-bogen?

På grund af GDPR skal vi sikre os, at du ønsker at modtage en mail fra os, så du kan downloade e-bogen og det ikke er en anden person, der (mis)bruger din e-mail.

Derfor modtager du første en mail, hvor du skal bekræfte, at det er dig, der har indtastet dine oplysninger på vores hjemmeside og dernæst en mail, der bekræfter din bekræftelse. Når du har godkendt disse 2 mails, vil du modtage en mail fra THINK ABOUT IT med et link til e-bogen, som du blot henter ned på din computer.

Jeg modtager ikke et link til at hente e-bogen?

Jeg har indtastet mine oplysninger for at modtage e-bogen, men jeg modtager ikke et link, så jeg kan hente downloade e-bogen.

Når du indtaster dine oplysninger og trykker “Godkend”, vil du automatisk få tilsendt en e-mail, der beder dig om at godkende, at du faktisk ønsker at modtage en e-mail fra THINK ABOUT IT. Dette skal vi gøre ifølge GDPR, og det skal sikre at andre ikke misbruger din e-mail.

Hvis du ikke har modtaget denne e-mail kan det skyldes flere ting:

  1. Den ligger i din mappe med “spam”, som i mange e-mail systemer er en særlig mappe, dit e-mail program bruger til at sortere e-mails fra, som vurderes ikke at være relevante for dig. Tjek din “spam”-mappe for at se, om mailen fra THINK ABOUT IT ligger dér.
  2. Du har indtastet en forkert e-mail adresse, hvilket betyder at vi sender en mail til en forkert e-mail. Du kan eventuelt indtaste dine oplysninger igen. Klik her, hvis du vil indtaste oplysningerne igen.

Hvis du stadig ikke modtager e-mail fra THINK ABOUT IT kan det eventuelt skyldes, at du på et tidspunkt har angivet, at du ikke ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan ændre denne indstilling, så du kan modtage e-bogen ved at indtaste dine oplysninger på ny. Klik her for at opdatere din profil.

Når din profil er opdateret, kan du igen vælge at få tilsendt ebogen. Klik her for at få tilsendt ebogen.