Teamudvikling

Teamudvikling thinkaboutit

Det er i teamet vi udvikler individet og organisationen

Hvis teamet ikke kender forskel på at fungere som en arbejdsgruppe og et egentlig team, vil teamet forblive en arbejdsgruppe og tro, at de fungerer som et team.

Hos THINK ABOUT IT handler teamudvikling om, at være lærende og udviklende sammen – samtidig med at holdet leverer til tiden og i den rette kvalitet.

Uden læring og udvikling forbliver holdet en arbejdsgruppe eller resignerer til et bofællesskab.

Teamets evne til at stå sammen både i en ensartet hverdag samt under forandringer, har en stor betydning for både forretningen og den enkelte medarbejders private hverdag og generelle trivsel.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

Book en teamworkshop

Denne foregår over hele eller halve dage og har det formål at bringe væsentlige emner i spil.

Vores teamworkshops handler om at håndtere forandringer, om den gode kommunikation, feedback, sammenhold, tillid, tryghed samt det at organisere sig som team og ikke blot en arbejdsgruppe.

Uanset om workshoppen blot er et par timer eller over et par dage, vil deltagerne modtage konkrete værktøjer, samt have en praktisk dialog om, hvordan emnerne på workshoppen kan anvendes i praksis.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

Book et teamudviklingsforløb

Det er vores erfaring, at et samarbejde med THINK ABOUT IT indledes med en workshop på et par dage. Når vi på den måde har lært hinanden at kende sker der ofte det, at vi sammen designer et forløbet for teamet, der strækker sig over 6 eller 12 måneder.

Fordelen ved et forløb er, at vi kan anvende vores koncept “Learning while Working”

Dette handler om at arbejde praktisk med de emner, der bliver gennemgået under træningen så de nye emner, færdigheder og værktøjer bliver integreret i hverdagen.

Sådanne forløb egner sig godt til praktiske og udførende teams, lederteams samt til direktionen eller bestyrelsen. Vi har særlig god erfaring med at arbejde sammen med ejerledere, der som os selv er tæt knyttet til driften og hverdagens beslutninger.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

>