Skab sammenhold i teamet

Skab sammenhold i teamet

Det robuste og smidige team er bl.a. kendetegnet ved et stærkt sammenhold, masser af tillid samt evnen til at håndtere eller absorbere forandringer. Den dybe tillid gør det muligt at modtage feedback, være lærende og opleve både faglige og personlig udvikling. Det lærende miljø skaber det rette fundament for at udvikle de kompetencer, som skal understøtte de strategiske initiativer, og teamet bliver dermed et af lederens vigtigste værktøjer.

Indhold:

 • Skab den fælles retning og ambition i teamet
  Få inspiration til, hvordan du samler teamet om en fælles retning og ambition, hvordan teamet taler med én fælles stemme samt har skabt enighed om, hvordan der prioriteres mellem aktiviteterne.
 • De fire udviklingsdomæner, og hvorfor det er vigtigt at starte det rigtige sted med udviklingen af teamet.
  Ved at arbejde med de fire udviklingsdomæner, vil du starte det rigtige sted med udviklingen af dit team. Fremfor at gøre teamudviklingen til endnu et projekt i en travl hverdag, kan det at udvikle teamet ske samtidig med, at teamet løser de opgaver, der er forudsætningen for deres eksistens.
 • De fem udviklingsfaser for et team.
  Når du arbejder med de fem udviklingsfaser, vil du samtidig give teamet en tydelig plan for teamudviklingen. Faserne giver en køreplan og en guide til, hvilke områder, der skal udvikles og i hvilken rækkefølge.
 • Opdag hvordan lederens rolle udvikler sig i takt med, at teamet udvikler sig.
  Lederrollen udvikler sig i takt med at dynamikkerne i teamet udvikler sig, og det at være på forkant på udviklingskurven som leder skaber troværdighed og loyalitet.
 • Hvilken teamkultur ønsker du at udvikle?
  Alle teams søger hen imod en bestemt teamkultur, og det at være klar på dette kulturønske giver sammenhold, fremdrift og medansvar for udviklingen.

Vi tror, at alle i teamet har ansvaret for at udvikle teamet. Det er altså ikke blot lederen, der skal drive en teamudvikling, men hele teamet og derfor er der behov for en plan med faser samt en skabelon for at starte udviklingen det rigtige sted.

Foredraget er designet til at støtte og udvikle teams, hvor der er brug for at udvikles i fælles retning samtidig med at holde fast i tillid, kommunikation og sammenhold.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk