Onlineuddannelsen support

5

Her kan du finde spørgsmål og svar om Onlineuddannelsen

Kom godt i gang

Hvor finder jeg modulerne/videoerne?

Log ind på din profil på https://www.enneagrammetnextlevel.dk/login. På nedenstående billede indtaster du dit e-mail samt kodeord.

Login.PNG

Gå derefter ind i dit bibliotek, eller følg dette link: https://www.enneagrammetnextlevel.dk/library

Her ligger alt det, du har adgang til.

Hvordan logger jeg på?

Log ind på din profil på https://www.enneagrammetnextlevel.dk/login. På nedenstående billede indtaster du dit e-mail samt kodeord.

Login.PNG

Hvis du ikke kan huske dit kodeord, så tryk på teksten/knappen “Glemt kodeord?”, hvorefter nedenstående vindue kommer frem. Her indtaster du din e-mail, og trykker “Send…”.

Du vil nu modtage en e-mail med instrukser om, hvordan du laver et nyt kodeord, og du er hermed klar til at logge ind igen.

Glemt_kodeord.PNG

Onlinemøder

Hvor finder jeg videoerne fra online møderne?

Der er planlagt et onlinemøde ca. hveranden uge, men det er ikke alle online møder, der bliver optaget – især ikke, hvis formålet med onlinemødet er at skabe et møderum for øvegrupperne. Dette møde er et fortroligt møde, som ikke bliver optaget.

Hvis online mødet har en mere generel karakter, vil det bliver optaget og du finder et link til optagelserne under velkomstmodulet.

Hvor foregår onlinemøderne?

Onlinemøderne foregår på Zoom – husk altid at registrere dig via tilmeldingslink, så du kan logge på mødet.

Hvor finder jeg datoer og links til onlinemøderne?

Hvad er formålet med onlinemøderne?

Onlinemøderne er ikke et krav for at deltage, men er blot et tilbud til dig, som gerne vil følges ad med andre på forløbet.

Der holdes onlinemøder ca. hveranden uge, hvor du:

  1. Kan mødes med din øvegruppe og drøfte en opgave sammen.
  2. Får besvaret spørgsmål der løbende dukker op.
  3. Bliver guidet til at anvende onlineuddannelsen bedst muligt.

Onlinemøderne ligger kl. 20.00 til 21.30. Det forventes, at du har tændt for dit videokamera samt mikrofon, da du vil være i dialog med de øvrige deltagere.

Der er som sådan ikke nogen agenda for mødet, så hvis der ikke er spørgsmål fra deltagerne om de emner, der aktuelt er gennemgået på modulerne, vil Flemming Christensen “have et par øvelser i baghånden” som vi kan arbejde med.

Hvordan sammensættes øvegrupperne?

Hvad sker der hvis jeg ikke kan deltage på onlinemøderne?

Login på portalen

Jeg har glemt hvilken emailadresse jeg har anvendt?

Hvis du ikke kan huske, hvilken e-mail du har brugt dengang du tilmeldte dig Onlineuddannelsen, kan vi hjælpe med at finde den til dig.

Skriv en mail til Birgitte på bis@thinkaboutit.dk med fornavn og efternavn, så vil hun finde dig i systemet og sende en mail med login information.

Jeg har glemt mit kodeord?

Gå ind på det link, hvor du normalt logger på https://www.enneagrammetnextlevel.dk/login. På nedenstående billede vælger du “Glemt kodeord?”

Login.PNG

Når du har valgt “Glemt kodeord?”, kommer nedenstående vindue kommer frem. Her indtaste du din e-mail, og trykker “Send…”.

Glemt_kodeord.PNG

Du vil nu modtage en e-mail med instrukser om, hvordan du laver et nyt kodeord og du er hermed klar til at logge ind igen.

Hvordan logger jeg på portalen?

Log ind på din profil på https://www.enneagrammetnextlevel.dk/login. På nedenstående billede indtaster du dit e-mail samt kodeord.

Login.PNG

Hvis du ikke kan huske dit kodeord, så tryk på teksten/knappen “Glemt kodeord?”, hvorefter nedenstående vindue kommer frem. Her indtaste du din e-mail, og trykker “Send…”.

Du vil nu modtage en e-mail med instrukser om, hvordan du laver et nyt kodeord og du er hermed klar til at logge ind igen.

Glemt_kodeord.PNG

Jeg har ikke modtaget mail med login information?

Tjek spamfilter – afsenderen er Enneagrammet Next Level. Det er en god ide at godkende denne afsender, så dine mails fremover ikke havner i spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan finde en mail, kan du gå ind på www.enneagrammetnextlevel.dk/login og anmode om nyt kodeord ved at klikke på ‘glemt kodeord’ og indtaste din mail. Herefter får du tilsendt en mail med mulighed for at lave et nyt password

Videoer, arbejdshæfter, powerpoints etc.

Hvordan downloader jeg arbejdshæfterne?

Hvorfor virker videoerne ikke?

Vi har erfaring for, at browserne Explorer og Edge kan skabe problemer med afspilning af videoerne.

Prøv eventuelt med andre browsere som fx Chrome eller Firefox.

Du kan downloade Chrome her: https://www.google.com/chrome/

Du kan downloade Firefox her: https://www.mozilla.org/da/firefox/new/

Teknik

Hvordan kan vi mødes i øvegruppen online - udover de ugentlige møder?

Hvad er kravet til min computer, internetadgang etc.?

Du skal have en computer, tablet eller telefon der er koblet til internettet, og som har adgang til lyd og kamera.

Vi anvender programmet Zoom til onlinemøderne. Hvis du vil være sikker på, at din computer kan anvende Zoom, kan du gå ind på dette link: https://zoom.us/download#client_4meeting og hente Zoom ned på din computer.

I denne guide kan du også se, hvordan man kobler sig på et Zoom-møde (engelsk): https://www.youtube.com/embed/vFhAEoCF7jg?rel=0&autoplay=1&cc_load_policy=1

Vores anvendelse af Zoom

Vi anvender programmet Zoom, som et online møde program. Det er via dette program, du deltager i onlinetræningen, og det er således et krav for at kunne deltage i onlinemøderne.

Du kan hente Zoom ned på din computer via dette link: https://zoom.us/download#client_4meeting

Hvis du anvender din telefon eller en tablet, anbefaler vi du downloader en Zoom app, da det vil være både nemmere og hurtigere at anvende.

Vores anvendelse af Facebook

Vi anvender Facebook, som et muligt mødested for dig og dine medkursister. Vi har oprettet en særlig gruppe på Facebook for Enneagram-interesserede, som hedder “Vi der bruger Enneagrammet”. Du vil i denne gruppe kunne skrive sammen med andre Enneagramentusiater, blive inspireret, stille spørgsmål, være med til Facebook live sessioner m.m. Ikke alle i denne gruppe har været med på onlineuddannelsen, en del har dog været gennem forløbet.

Det er naturligvis ikke et krav at du er med i denne Facebookgruppe, men hvis du er, vil du have mulighed for at have dialog med andre samt udveksle erfaringer indenfor Enneagrammet.

Klik her, hvis du vil meldes ind i Facebookgruppen.

Generelle spørgsmål

Hvor længe har jeg adgang til Onlineuddannelsen?

Modtager jeg et kursusbevis eller diplom på min deltagelse på Onlineuddannelsen?

Hvordan får jeg tilsendt en faktura på min betaling for Onlineuddannelsen?

Hvad er konceptet Enneagrammet Next Level?

Har jeg adgang til resten af indholdet på Portalen?

Brugsret

Må jeg udskrive og kopiere materiale fra onlineuddannelsen?

Må jeg optage lyden og/eller videoerne på onlineuddannelsen?