Portalen support

7

Her kan du finde spørgsmål og svar om Enneagrammet Next Level Portalen

Jeg kan ikke logge på portalen

Jeg har glemt hvilken emailadresse jeg har anvendt?

Hvis du ikke kan huske, hvilken e-mail du har brugt dengang du tilmeldte dig Portalen, kan vi hjælpe med at finde den til dig.

Skriv en mail til Birgitte Schierbeck på bis@thinkaboutit.dk med fornavn og efternavn, så vil hun finde dig i systemet og sende en mail med login information.

Jeg har glemt mit kodeord?

Gå ind på det link, hvor du normalt logger på https://www.enneagrammetnextlevel.dk/login. På nedenstående billede vælger du “Glemt kodeord?”

Login.PNG

Når du har valgt “Glemt kodeord?”, kommer nedenstående vindue kommer frem. Her indtaste du din e-mail, og trykker “Send…”.

Glemt_kodeord.PNG

Du vil nu modtage en e-mail med instrukser om, hvordan du laver et nyt kodeord og du er hermed klar til at logge ind igen.

Hvordan logger jeg på portalen?

Log ind på din profil på https://www.enneagrammetnextlevel.dk/login. På nedenstående billede indtaster du dit e-mail samt kodeord.

Login.PNG

Hvis du ikke kan huske dit kodeord, så tryk på teksten/knappen “Glemt kodeord?”, hvorefter nedenstående vindue kommer frem. Her indtaste du din e-mail, og trykker “Send…”.

Du vil nu modtage en e-mail med instrukser om, hvordan du laver et nyt kodeord og du er hermed klar til at logge ind igen.

Glemt_kodeord.PNG

Jeg har ikke modtaget mail med login information?

Tjek spamfilter – afsenderen er Enneagrammet Next Level. Det er en god ide at godkende denne afsender, så dine mails fremover ikke havner i spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan finde en mail, kan du gå ind på www.enneagrammetnextlevel.dk/login og anmode om nyt kodeord ved at klikke på ‘glemt kodeord’ og indtaste din mail. Herefter får du tilsendt en mail med mulighed for at lave et nyt password

Abonnement

Hvordan afmelder jeg mit betalende abonnement?

Jeg har tilmeldt mig 30 dages gratis prøveabonnement