Hvilket kursus skal du vælge?

Enneagramkursus THINK ABOUT IT

Et kursus i Enneagrammet er ofte starten til en ny måde, at være mere rummelig overfor dig selv og andre på, en ny måde at være nærværende på, samt en ny måde at være i relation med andre.

Din rejse indenfor Enneagrammet hos THINK ABOUT IT kan starte forskellige steder, afhængig af din erfaring med Enneagrammet. Alle kurser er indenfor konceptet Enneagrammet Next Level, som betyder, at du ved at gå på disse kurser, får mulighed for at tage både Enneagrammet og din personlige udvikling til et nyt niveau.

Enneagrammet er et genialt værktøj til at få selvindsigt.

Ved at kombinere denne viden med andre værktøjer, får du mulighed for at rykke på din viden på en kraftfuld og meget praktisk anvendelig måde. Derfor kombinerer vi Enneagrammet med en del andre værktøjer indenfor personlig udvikling, som gør Enneagrammet langt mere praktisk anvendeligt.

Der er et naturligt flow i vores forløb, og nedenfor kan du se hvor det passer dig bedst at starte:

  • 3 timers introduktion til Enneagrammet: Hvis du er helt ny til Enneagrammet og gerne vil vide lidt om hvad det er, og høre om vores tilgang til Enneagrammet.
  • Enneagram Grundkursus: Hvis du er helt ny til Enneagrammet og gerne vil på kursus og lære det grundlæggende om Enneagrammet (eller gerne vil have genopfrisket Enneagrammet, med vores indgangsvinkel til Enneagrammet).
  • Onlineuddannelsen – Practitioner, del 1: Har du allerede viden om Enneagrammet svarende til et grundkursus, kan du gå direkte på onlineuddannelsen.
  • Autorisationsuddannelsen – Practitioner, del 2: Gennemførelsen af onlineuddannelsen, giver adgang til Autorisationsuddannelsen, som er her du for alvor får indarbejdet nye værktøjer i kombination med Enneagrammet, og lærer hvordan du kan benytte dem privat og professionelt (Onlineuddannelsen en forudsætning for at kunne komme på Autorisationsuddannelsen).
  • Certificering – Practitioner, del 3: Her kan du selv frit vælge om du vil eksamineres for at blive certificeret Enneagram Practitioner.

 

kursusoversigt v4 3

Hvis du har lyst til at fordybe dig i specifikke emner indenfor Enneagrammet, tilbyder vi naturligvis også Enneagram Master Classes.

Skriv til os på info@thinkaboutit.dk, hvis du vil høre mere om hvorledes du bliver Enneagrammet Next Level Master.

Vi har bl.a. følgende Master Classes på programmet:

 

masterclasses v1 farver

Hvert år udbyder vi også sær-arrangementer med eksterne lærekræfter, hvor du blandt andet har mulighed for at møde Russ Hudson og Ole Fogh Kirkeby.

THINK ABOUT IT og vores undervisere på Enneagramkurser og -uddannelser, er naturligvis certificeret hos IEA International, og vi har alle de certificeringer der kræves internationalt til afholdelse af Enneagramkurser.

2023 IEA ATP2023 IEA AS2023 IEA APWD