Bøger, rapporter og artikler

mediumEnneagrammet og typernes indbyrdes relationer (2018)

Få en dybere forståelse for, hvordan de forskellige typer i Enneagrammet påvirker hinanden samt hvordan de forskellige type-par kan støtte og inspirere hinanden i deres individuelle og fælles udvikling.

forside lytLYT (2014)

Når vi lytter til hinanden, styrker vi de menneskelige relationer. Når du lytter til andre mennesker, føler de sig mødt på en måde, der styrker tilliden mellem jer. Lyt er bogen om at styrke dine relationer gennem at træne din evne til at lytte.

medium2Enneagrambogen (2005 / 2012)

Grundbogen i Enneagrammet, der gennemgår de elementære emner i Enneagrammet. Du vil lære om typerne, niveauerne, instinkterne samt typernes stile inden for kommunikation og opgaveløsning.

medium4Succesfuld Ledelse (2008)

Lær hvordan du udvikler dine personlige kapaciteter inden for ledelse. Bogen er både en teoretisk gennemgang af, hvordan lederen kan motivere og kommunikere, og en samling af konkrete øvelser.

Excellent ledelseRapport: Excellent Ledelse

Baseret på 1.400 respondenter giver rapporten et indblik i, hvilke typer i Enneagrammet, der foretrækker at arbejde med ledelse, graden af udbredelsen af Enneagrammet, hvorfor kvinder fravælger lederrollen etc.

medium3324 dage- det tager kun 324 dage at ændre livsstil (2009)

En bog om at være tro overfor sig selv. Og om hvordan man gennem selvtroværdighed opdager lykken, glæden og tilfredsheden – og hvordan man undgår at spilde sin tid med udenomsgøremål.