Om vores Enneagram kurser

Alle kurser THINK ABOUT IT

Vi træner dem der ønsker at vise vejen frem – for det personlige lederskab, det meningsfulde liv og de gode relationer!

Når du skal vælge kursus-udbyder, handler det naturligvis om at etablere et samarbejde med en udbyder, der har gennemført mange kurser og stået foran mange kursister. Men det handler også om – og måske endnu mere vigtigt – at din kursus-udbyder kan skabe læring og forandring.

I mere end 30 år har vi, i THINK ABOUT IT, haft fokus på læring og forandring

Og siden 2016 har vi undersøgt, hvordan man især kan skabe udbytte ved at anvende flere forskellige medier og læringsformer. Vi har lært, at “blended learning” sikrer et meget stort udbytte – og større end ved traditionelle fremmøde-kurser.

Vi anvender derfor  en blanding af fremmøde-kurser, online LIVE træning, videoer, podcasts, quizzer, tests, læringsfællesskaber, manualer og “learning while working”-teknikker for at sikre det størst mulige udbytte for dig, når du skal skabe læring og  forandring hos dig selv eller andre.

Find det kursus, der passer til dig

Der findes et kursus, der matcher lige præcis dér hvor du befinder dig med din personlige udvikling. Den efteruddannelse du vælger vil måske starte starter med et Enneagram foredrag, for derefter at tage et grundkursus i Enneagrammet og måske slutter du af med at tage en Enneagram Practitioner. Det kan endda være, at du ønsker at blive akkrediteret hos THINK ABOUT IT eller hos IEA International. Vi har mere end 20 års erfaring med at guide dig til det rette Enneagram kursus, så slå blot på tråden, så coacher vi dig godt på vej i Enneagrammet. Vi har også lavet en kursusguide, der kan hjælpe dig med at tune ind på det kursus kursus. Klik her for at se kursusguiden.

Enneagram Akademi, Enneagram Institut eller Enneagram Kursus Center?

Du kan betragte os, som dit lokale Enneagram Akademi, der tilbyder netop den mangfoldighed af kurser, som du har brug for. I 2002 etablerede vi The Enneagram Institute of Denmark, og har således i knap 20 år haft et tæt samarbejde med en af de førende specialister inden for Enneagrammet. Det er også muligt at se THINK ABOUT IT som et egentligt Enneagram Kursus Center, hvor du kan møde os på vores faste lokation hos Nordic Health House i København. Så uanset om du søger et akademi, institut eller center inden for Enneagrammet, så vil du modtage træning af international kvalitet. Vi tager din efteruddannelse dybt alvorligt, og har formodentligt nogle af de mest udvidede krav til lærerkræfterne inden for træning og arbejdet med personlig udvikling. Klik her, hvis du vil læse mere om Enneagram Instituttet International.

Brug dit Enneagram optimalt

Når du deltager på et kursus i Enneagrammet hos THINK ABOUT IT, vil du samtidig modtage en række invitationer til, hvordan du bruger Enneagrammet bedst muligt. Du kan betragte det som en efteruddannelse i det at være menneske og på en måde vil du blive en del af vores Enneagram Akademi, hvor du pludselig stå med dyb viden om det at være menneske, og dermed også en dyb indsigt i de mennesker du holder af. IEA International har udarbejdet en række etiske regler og normer, som vi naturligvis støtter op omkring samtidig med, at vi har tilføjet en række kriterier for, hvad det vil sige at være en professionel underviser i Enneagrammet. Blandt andet tror vi på, at man som Enneagram underviser, træner i Enneagrammet eller Enneagram coach selv skal tage sig egen medicin og dermed som minimum være i et personligt udviklingsforløb om året.

IEA Danmark, IEA International og akkrediteringer

THINK ABOUT IT og vores undervisere på Enneagramkurser og -uddannelser, er naturligvis certificeret hos IEA International, og vi har alle de certificeringer der kræves internationalt til afholdelse af Enneagramkurser.

2023 IEA ATP2023 IEA AS 2023 IEA APWD

Enneagram og coaching – kan man det?

Når du tager en uddannelsen i Enneagrammet, vil du samtidig modtage en slags efteruddannelsen inden for det at bygge relationer, skabe mening i livet samt det at modnes som menneske. Dette er ofte centrale emner i et coaching-forløb, hvorfor det er oplagt at kombinere erfaring med Enneagrammet med coaching. Vi tilbyder unikke forløb for dig, der allerede er uddannet coach, og du kan kontakte os for at høre mere om disse særlige muligheder for at kunne arbejde som Enneagram Coach.

Hvad har NLP at gøre med Enneagrammet?

NLP og Enneagrammet har intet med hinanden at gøre. I Danmark har vi den helt unikke situation, at mange NLP-undervisere i tiden omkring 1995/2000 tog Enneagrammet til sig, og begyndte at introducere deres NLP-kursister for den visdom, der findes i Enneagrammet. Derfor har mange den oplevelse idag, at NLP og Enneagrammet hænger sammen, men det er udelukkende i Danmark at der findes den tilknytning. Rundt omkring i verden har man koble Enneagrammet sammen med helt andre værktøjer fx inden for meditation, mindfulness, coaching, ledelse, teamudvikling etc. Hos THINK ABOUT IT har vi i mange år arbejdet med NLP, samtidig at vi også har haft brug for at tilknytte værktøjer indenfor psykodynamik, kultur og relationer.