Deltag på Danmarks mest omfattende online grundkursus indenfor Enneagrammet


Typerne i Enneagrammet er et dybdegående og gennemgribende online grundkursus med

undervisning  i Enneagrammet, hvor du vil træne hver eneste Enneagramtype i detaljer.

Lær at bruge alle typerne i din personlige udvikling, og brug din viden med det samme

- for kun 1.999 kr.

Du har adgang til alt materialet i 12 måneder, så du kan genbesøge det så ofte du har lyst.

Dette online kursus er en serie af 11 workshops, som tilsammen udgør et dybdegående 

og gennemgribende grundkursus i Enneagrammet, hvor du vil træne hver eneste Enneagramtype i detaljer.

 

Deltag og få følgende udbytte:

 • Få fundamental indsigt i alle typerne
 • Forstå typens motiver, strategier og frustrationer
 • Lær om de mere avancerede psykologiske perspektiver af typerne
 • Opdag alle typerne i dig selv
 • Opdag de helt unikke kvaliteter hver type indeholder
 • Lær at kommunikere til de enkelte typer
 • Få inspiration til at give den enkelte type feedback
 • Lær hvordan du møder typen med omsorg og forståelse

Hvad er Enneagrammet?

Enneagrammet er et værktøj til personlig udvikling, der giver dig større forståelse for dynamikken mellem mennesker og for hvad der motiverer os.


Enneagrammet består af 9 typer. Alle Enneagramtyper adskiller sig fra hinanden på flere områder, deriblandt:

 • Motivation og kernekompetencer
 • Kommunikation og reaktionsmønstre
 • Selvforståelse og grundlæggende antagelser om verden


Enneagrammet forklarer, hvorfor du trives i et højt arbejdstempo eller hvorfor du får ny energi af dybe samtaler. Modellen giver også nøglen til at forstå, hvorfor kollegaer nogle gange reagerer voldsomt på din velmente feedback, eller hvorfor du og din partner går fejl af hinanden gang på gang.

Vejen til større livsglæde og personlig tilfredshed

På dette grundkursus i Enneagrammet, vil du lære alt det basale om typens motiver, drivere og livstemaer. Du vil forstå, hvordan den enkelte type er skabt i de unge år og hvordan mønstre i kroppen, følelserne og tanker former det unge menneske ind i en type.


Du træner din forståelse af, hvor typen sidder fast i bestemte overbevisninger og antagelser, hvorfor typen har særlige aversioner og frustrationer og du vil lære at arbejde med disse dybe drivere og mønstre for hver enkelt type.


Typerne hos dig selv

Ved at mestre alle typerne hos dig selv – og ikke blot din primære type – vil du udvikle nye strategier, som normalt er skjult for dig og din primære type. Du vil du lære mere om, hvordan den enkelte type oftest modnes og udfoldes som menneske

Dyb indsigt i typerne

Du vil få en dybere indsigt i typerne, der styrker dit møde med andre mennesker i deres primære type.

Du får indsigt i typens mønstre i de nære relationer, hvordan typen arbejder i team samt hvordan typen ønsker at modtage feedback eller blive kommunikeret til. 

Det originale Enneagram

En stor del af undervisningen vil lægge sig op ad den måde Enneagrammet oprindeligt blev undervist på af de tidlige mestre i Enneagrammet, hvor vi ser på alle typerne i det enkelte menneske og ikke blot den primære.

Om Flemming Christensen

Din underviser på Typerne i Enneagrammet er Flemming Christensen.


I mere end 20 år har Flemming fra THINK ABOUT IT kombineret discipliner indenfor psykologi, personlig udvikling og ledelse.


I årenes løb har Flemming Christensen hjulpet virksomheder som DR, Novo Nordisk, Lægemiddelstyrelsen og Dansk Flygtningehjælp med at forbedre ledelse og teamarbejde. 


Derudover er han coach og flittig oplægsholder. Flemming er forfatter til en lang række bøger om den praktiske anvendelse af Enneagrammet. 

Detaljer om kurset

Hvem er dette kursus til?

Dette online kursus henvender sig til alle, der ønsker at forstå hver enkelt type i dybden og få inspiration til, hvordan man arbejder med alle typerne i sig selv.


Hvordan er kurset bygget op?

Kurset består af 11 moduler som du kan se igen og igen, så ofte du har lyst henover 12 måneder.


Skal jeg vide noget om Enneagrammet for at deltage?

Uanset, om du endnu ikke har taget et grundkursus i Enneagrammet eller du allerede har været på kursus i Enneagrammet, kan du få godt udbytte og gode værktøjer at arbejde med. Hvis du underviser i Enneagrammet eller anvender Enneagrammet i forbindelse med coaching, så vil denne uddannelse indeholde helt nye indsigter og værktøjer.


Hvad koster kurset?

Prisen er kun kr. 1.999 + moms.


Hvem kan jeg kontakte med spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Birgitte på 70278060 eller bis@thinkaboutit.dk


Emnerne på kurset

 • opbygningen af en type
  Emner som motiv, strategi, frustration, aversion, niveauer, pile, vinger samt relation til kropslig, følelsesmæssig og rationel intelligens.
 • Den psykologiske struktur for en type
  Handler om Ego, SuperEgo, indre kritikker, skyggesider, Basic trust samt relation til de nærende og retningsgivende kvaliteter under barnets opvækst.
 • Støt din nære relation
  Der er mange, der kan miste fodfæste for en stund og har brug for støtte til at håndtere en situation med mange forandringer. Du hører om, hvordan du favner en du holder af, der måtte være ramt af store forandringer og en presset hverdag.
 • INDBYRDES RELATIONER
  Der eksisterer en unik dynamik mellem den enkelte type og de øvrige typer. Dette påvirker parforholdet, det professionelle samarbejde samt relationen til dit barn. Lær at opdage de unikke kendetegn for de indbyrdes relationer samt hvordan du kan styrke relationen
 • Niveauerne og deres SuperEgo-beskeder
  På hvert niveau af selvindsigt findes særlige SuperEgo-beskeder, som holder dig fast på det pågældende niveau. Ved at arbejde med dette vil du kunne bevæge dig op i niveau.
 • DET NÆSTE NIVEAU
  Det næste niveau, er både i niveauerne af selvindsigt, samt selve anvendelsen af Enneagrammet. Dvs. en mere praktisk tilgang til de læringer, Enneagrammet peger på.
 • At vende sig mod sig selv
  Når du fortsætter din modning, vil du have brug for at vende dig mod dig selv samtidig med at du skal igennem en fase med accept af det du får øje på. Du vil få inspiration til denne proces, og få miniværktøjer til at anvende værktøjerne fra filosofisk coaching.
 • Modning og udfoldelse
   Begreberne “Waking Up” og “Growing Up” dækker over at modnes og udfoldes som menneske. Når du modnes udvikler du nye færdigheder og kvaliteter, der hjælper til at udvise større grad af nærvær, selvindsigt mm. Når du udfolder dig som menneske, vil du øge din indsigt i, hvordan du udlever dit liv på bedste vis
Du har adgang til materialerne i 12 måneder

Dit udbytte af Typerne i Enneagrammet!

 • Indsigt i det basale. 
  Du vil lære om det helt basale for den enkelte type, og dermed forstå typens motiver, strategier, frustrationer og aversioner. Dette giver dig en fundamental indsigt i typen, der er vigtig i dit videre arbejde med at opdage alle typerne i dig selv.
 • Den dybere indsigt. 
  Du lærer om de mere avancerede psykologiske perspektiver af den enkelte type, og får dermed en indgående forståelse for, hvilke forhold, der har påvirket typen i de unge år, hvordan integriteten kan udvikles og styrkes samt hvilke helt unikke kvaliteter den enkelte type rummer og som oftest bliver holdt tilbage af mange forskellige årsager. Denne indsigt vil give dig en fornyet tilgang til, hvordan de øvrige typer kan hjælpe dig med udviklingen af din egen type.
 • Kommunikation og feedback. 
  Du vil få inspiration til hvordan du kan kommunikere og give den enkelte type feedback – på en sådan måde at der bliver lyttet til dig, fordi du ser, lytter og møder den enkelte med omsorg og forståelse.
 • Det at modnes og udfoldes som menneske. 
  Du vil få en fornemmelse af, hvordan den enkelte types modnes og udfoldes som menneske og du får ideer til, hvordan du selv kan udvikle den enkelte type i dig selv.

Hvad siger andre om
Typerne i Enneagrammet?

Vi har på nuværende tidspunkt haft ca. 140 personer igennem Typerne i Enneagrammet, som har fået indblik i hvor sublimt et værktøj Enneagrammet er.


GITTE FRYDENSBERG

Jeg har fået en større rummelighed for forskelligheden. Et større fokus på alle typerne i mig, hvor jeg kan anvende andre typers strategier og større bevidsthed på, hvornår jeg falder i niveau og autopiloten tager over. 


IBEN MARIA BÖHLING

Onlineundervisningen fungerer langt bedre, end jeg havde turdet håbe på. Det er fantastisk, at der noget brugbart og genkendeligt for mig i alle typerne.


MALENE BAGGESEN

Jeg har haft stor glæde af kursus-materialet. Den dybe indsigt i typerne har gjort, at jeg kan finde og relatere til alle typerne i mig selv og det gør at jeg føler mig mere hel, modsat bare at være een type.

Tilmeld dig

Typerne i Enneagrammet nu!

Kun 1.999 kr.