Enneagramtypernes positive kvaliteter

de positive kvaliteter think about itHent gratis e-bøger om Enneagramtypernes positive kvaliteter

Velkommen til disse e-bøger, der er en samling af 9 e-bøger, der søger at hylde de positive menneskelige kvaliteter hos hver enkelt type i Enneagrammet.

Historisk set har beskrivelserne af typerne i Enneagrammet været præget af en mere negativ tone med et fokus på alt det, der kunne være forkert, begrænsende eller ubalanceret ved typerne. Typernes mindre ressourcefulde adfærd bliver ofte karikeret på foredrag og kurser for bedre at illustrere forskellene mellem typerne. Men hos THINK ABOUT IT har vi et ønske om at kaste et positivt lys på typerne, og har derfor inviteret alle, der havde lyst til at bidrage med positive beretninger om deres relation med de 9 typer i Enneagrammet.

Det er der så kommet 9 e-bøger ud af, der således er en samling karaktertræk ved typerne, som bidragsyderne har oplevet ved at være kæreste, god ven, kollega eller lignende med de enkelte typer. Det er altså beretninger fra “levende mennesker”, der findes i ebøgerne, fremfor teoretisk kursusmateriale. Vi håber at bøgerne vil tjene som inspiration og som et bidrag til at kaste lys på de mere værdifulde, positive og udbytterige sider ved typerne.

Du kan vælge at modtage en samling af e-bøger om alle typerne, eller du kan vælge at modtage udvalgte e-bøger

Modtag e-bøgerne

Indtast dine oplysninger og du vil straks modtage en e-mail med link til den gratis samling af alle typerne.

Klik her for hjælp, support og spørgsmål om at modtage ebøgerne

Vi søger altid at forbedre vores materiale, og i den forbindelse vil vi meget gerne have dit input til disse typebeskrivelser. Det vil derfor være en stor fornøjelse hvis du skulle have lyst til at bidrage til samlingen.