Foredrag

Uanset om du har brug for et energiboost til din organisation, eller om du har brug for inspiration til samarbejde i teamet….

….har vi leveret inspiration til mere end 30.000 foredragsgæster over de seneste tre årtier. Vi tilrettelægger foredrag ud fra det som er aktuelt for jer, og vi kan stort set altid tilrettelægge et foredrag præcis ud fra den vinkel I ønsker det, og med det indhold der er vigtigt for jer, at have fokus på. Nedenstående foredrag er vores mest sælgende foredragsemner og kan bruges som inspiration til emner på et foredrag!

Skab-sammenhold-i-teamet

Skab sammenhold, samskabelse og samarbejde i teamet

Det ydedygtige team er kendetegnet ved et stærkt sammenhold og en god portion tillid og tryghed, der gør at teamet bedre håndterer de store forandringer og udsving i hverdagen. Book dette foredrag og få inspiration til at bygge sammenhold, samhørighed og samskabelse.

inspirerende-eller-irriterende

Er du inspirerende eller irriterende? Brug hinandens styrker!

Fordi vi ikke motiveres af det samme, vil du kunne opleve at andre enten kører for hurtigt frem eller tager for lang tid til at tænke over tingene. Book dette foredrag og få inspiration til at anvende hinandens styrker og forskelligheder.

foredrag-lyt-think-about-it

LYT og styrk dine relationer gennem god autentisk lytning

Når du går fra at udøve kommenterende lytning til autentisk lytning, vil andre føle sig set, hørt og mødt. Dette skaber tillid og tryghed og frisætter kreativitet og virkelyst. LYT er designet til at støtte og udvikle relationer, hvor der er brug for tillid, sammenhold og udvikling.

meningsdannende-lederskab

Hvad er meningen? Skab mening og værdi i hverdagen

Den meningsfulde hverdag består af en oplevelse af det tydelige perspektiv eller retning i hverdagen, det gode sammenhold, hvor man kan være sig selv samt oplevelsen af, at man gør en forskel og bidrager med noget væsentligt.

Foredrag med langtidseffekt

Det er vores ultimative ambition, at levere en oplevelse med langtidseffekt, så foredraget ikke udelukkende er en god oplevelse, men meget meget mere! Vi er altid i tæt dialog med kunden inden et foredrag. Vi tror nemlig, at et godt foredrag tager udgangspunkt i netop den hverdag deltagerne befinder sig i. De typiske situationer, som vores kunder står overfor er følgende:

  • Vi har planlagt en medarbejder-dag, og har brug for inspiration til bedre kommunikation og feedback
  • Vi skal mødes i leder-teamet og har brug for inspiration til bedre sammenhold og samarbejde
  • Vi har en dag med hele teamet og har brug for inspiration til, hvordan vi bygger solide og robuste teams
  • Vi skal samles alle sammen til et kickoff og har brug for motivation til både team og ledelse

Et foredrag kan vare fra 20 minutter til 3 timer, og udover ovenstående emner, kan det også være følgende:

  1. Introduktion til Enneagrammet. Opdag din personlige motivationsprofil.
  2. Arbejdsgruppe eller team? Et foredrag om fordele og ulemper ved at være en arbejdsgruppe/team.
  3. Hvem er dit team? Et inspirerende foredrag for lederteamet, der stiller spørgsmål ved lederens opfattelse af teamet?
  4. Byg nye menneskelige kompetencer med Enneagrammet. Få inspiration til, hvordan du med fordel kan anvende Enneagrammet i kombination med værktøjet Immunity to Change.
  5. Integrer din viden om Enneagrammet i teamarbejde. Et foredrag hvor I får inspiration til, hvordan de enkelte typer kan støtte op omkring teamarbejdet.
  6. Integrer din viden om Enneagrammet i udvikling af din leder-profil. Et foredrag som giver gode anvisninger på, hvordan du kan udvikle dit personlige lederskab og få adgang til de mere originale dele af dit kompetencefelt.
>