Gitte Vestergaard Larsen

gitte vestergaard 2022Om Gitte Vestergaard Larsen

Gitte er med som guide hos THINK ABOUT IT og har været gennem vores NEXT LEVEL forløb på Onlineuddannelsen og Autorisationsuddannelsen. Gitte har derudover deltaget på adskillige Enneagramaftner med forskellige emner samt er ofte deltager på mange af vores onlineworkshops. Samtidig har Gitte også medvirket i en af vores podcasts om type 5.

Gittes rolle som Guide er, at støtte deltagerne, afhjælpe med spørgsmål og misforståelser igennem Enneagram Grundkurser og Onlineuddannelsen.  Gitte bruger sine egne erfaringer til at ”bakke” kursisterne op i deres rejse, samtidig med at hun bruger de værktøjer og redskaber hun selv har lært igennem THINK ABOUT IT og ved sin egen personlige rejse. Det modner Gitte som menneske og giver hende indsigt i andre menneskers rejse og modningsproces.

Gitte siger bl.a. selv: “Hos THINK ABOUT IT kan du modnes til at komme tilbage til dig selv og blive HEL. Et kæmpe fællesskab, hvor ALLE får lov til at være sig selv, også på dårlige dage. Det er her, jeg som menneske er blevet set, hørt og mødt som den JEG er”.

>