Charlotte Køster Mikkelsen

charlotte koesterOm Charlotte Køster Mikkelsen

Charlotte kombinerer sin årelange erfaring som coach og karriererådgiver med effektive metoder til empatisk kommunikation og konfliktmægling. Sammen med Enneagrammet giver det nogle kraftfulde veje til at udvikle og styrke menneskers relationer og ikke mindst at finde retning og mening i livet.

Med sin akademiske baggrund og et humanistisk og ligeværdigt menneske- og livssyn møder Charlotte først og fremmest mennesker, som en ligeværdig og reflekteret sparringspartner med en praktisk og nærværende tilgang.

Charlotte er en af THINK ABOUT ITs tætte samarbejdspartnere, som afholder workshops og MasterClasses indenfor hendes kompetenceområder: karriere og konflikthåndtering. Derudover fungerer Charlotte som coach og mediator, som vi henviser til, når der er brug for:

  • 1:1 Coaching: Udgangspunkt i Ennegrammet og din type eller andre relevante temaer som: karriere, work-life-balance, trivsel, konflikthåndtering etc.
  • 1:1 Ledersparring: Fokus på at styrke dit personlige lederskab, samarbejds -og ledelsesevner, din kommunikation samt evne til at håndtere konflikter og uenigheder.
  • 1:1 Karriererådgivning: er du det rette sted, udnytter du dine kompetencer optimalt, hvad skal dit næste karriereskridt være, lær at tage den svære samtale etc.
  • Mæglingsmøde / mediation for par: Et effektivt alternativ til parterapi. Mediation er et struktureret og styret møde, som bidrager til at skabe en genoprettende dialog mellem 2 parter. Det kan være kærester, kolleger, chef-medarbejder, forældre, barn-forældre, søskende, samarbejdspartnere eller venner.

Læs meget mere her: www.charlottekøster.dk

Charlotte er uddannet Professionel konfliktmægler, mediator, Enneagram Professional, erfaren coach og karriererådgiver, cand.mag. i psykologi og samfundsfag.