Flemming Christensen

flemming christensenOm Flemming Christensen

Flemming Christensen er blandt de førende eksperter i verden indenfor Enneagrammet, der bl.a. beskriver, hvordan ledere udvikler sig til originale og autentiske ledere samt hvordan teams bliver robuste og solide enheder, der kan modstå forandringer og pres.

Flemming og THINK ABOUT IT er årsag til, at Danmark er blandt de steder i verden, hvor kendskabet til Enneagrammet er mest udbredt, regnet per indbygger. Forklaringen ligger i at Flemming integrerer anerkendt psykologi med moderne teorier om ledelse og teamarbejde samt filosofi.

Han er forfatter til 18 bøger og har uddannet ledere hos mange store danske virksomheder. I mere end to årtier har han sat den originale, autentiske og passionerede leder på dagsordenen og ledende virksomheder uden for Danmark er nu også ved at få øje på kombinationen af de forskellige værktøjer og teorier.

Flemmings succes i erhvervslivet handler også om, at han selv er entreprenør og erhvervsmand samtidig med at han studerer zen buddhisme og løbende uddanner sig hos førende eksperter inden for lederskab, teamudvikling og personlig udvikling, herunder The Enneagram Institute, University of New South Wales, New Ventures West, Strozzi Institute, Minds at Work, Leadership Circle samt Notre Dame University.

>