Hverdagspilgrim Bare taeer jordforbindelse og kontakt til den anden side

Hverdagspilgrim, dag 30.

Hvordan får man jordforbindelse?

Jeg, Flemming Christensen, forsøger at vandre i bare tæer. Det får mig til at gå på en måde, hvor jeg oplever at blive mere groundet. Det giver mig også en ny kontakt til det, jeg går på.

I 2002 eller deromkring er jeg til et Anthony Robbins arrangement. Vi skal gå på glødende kul i bare tæer.

Mændene står i lange rækker og bliver gennem en slags massepsykose suggestion skubbet længere og længere frem mod gløderne, og til sidst vader man bare igennem.

Skal en pilgrimsrejse rumme lidelse?

Blev beroliget 

Jeg var ikke så meget for det med at skulle gå på glødende kul.

Der havde været ild i det, og man hørte råb, der sagtens kunne forveksles med smerte.

Men så skete der noget. Janne stod tydeligt på den anden side af gløderne og fortalte mig, at jeg godt kunne klare det her. Jeg gik efter hende.

Og det var lidt besynderligt, for der var hun jo død, men her var hun sprællevende for mig. Jeg var stensikker på, at det var Janne. Så jeg gik over de glødende kul på den anden side.

Jeg gik over for at finde hende og fandt hende stå lidt væk, hvor jeg satte mig ned sammen med hende.

Hverdagpilgrim om at være papfar helhjertet

De intuitive møder

Jeg er overbevist om, at jeg havde en samtale med mig selv, der kom i en eller anden form for syn og kanalisering af Janne. Det var også et møde med mig selv. Et møde hvor Janne levede i mig stærkt, selvom hun ikke var her længere. De der meget intuitive møder med mig selv, de har ofte form af noget andet.

Når jeg går her i skoven, så er det også et møde med mig selv og møde med myrerne. Det er også et møde med snoen og ræven. Den døde muldvarp. De her vandreture har en eller anden form for forbindelse til noget større end mig, men det er her, at jeg får kontakten til mig selv også.

Lyt til Hverdagspilgrim som podcast gennem din podcast app. Flemming Christensen er Enneagramekspert og stifter af Ennegrammet Next Level. 

Relaterede artikler