Selvindsigt, værdier, kompetencer og succesmønstre

Selvindsigt vaerdier kompetencer og succesmoenstre 1200x800 1

Når vi har udviklet vores evne til at se os selv, og dermed har øget vores selvindsigt, vil vi have lettere ved at anvende vores unikke menneskelige kvaliteter og kompetencer. Selvindsigten giver os også en mulighed for at opdage netop de værdier, der har betydning for os i livet, samt finde en vej frem til at tage konsekvensen af disse værdier. Når vi lærer os selv bedre at kende, vil vi også opdage vores mønstre for succes, og dermed den menneskelige strategi vi anvender for at komme i mål med vores opgaver, lære nye faglige og personlige færdigheder, håndtere pressede situationer og modgang samt bygge gode relationer og et stærkt netværk. Dette foredrag fokuserer på, hvordan vi individuelt opdager vores unikke menneskelige kvaliteter, samt en række forslag til, hvordan vi sætter dem i spil – til gavn for os selv og dem omkring os.

Indhold:

 • Dine kernekompetencer.
  Dine kernekompetencer er de kompetencer, færdigheder eller menneskelige kvaliteter, du ikke længere har brug for at træne. Det kan være din evne til at engagere dig i andre, effektivitet og produktivitet, pragmatisme eller evnen til at opdage de steder, hvor tingene kan gå galt. Når du sætter dine kernekompetencer i spil vil du opleve, at du anvender dig selv ‘godt’ samtidig med, at der kan være en fare for, at du overforbruger dine kernekompetencer og kommer til at brænde ud, sidde fast eller stagnere. Bemærk: Det vil være muligt at anvende vores specialdesignede Next Level Kompetence Kort på dette foredrag.
 • Dine værdier.
  Dine værdier er det omdrejningspunkt, der findes bevidst eller ubevidst for dine handlinger, tanker og følelser. Ved at kende dine værdier, vil du have større mulighed for at handle bevidst – og rettidigt – på det, der er væsentligt for dig. Dette handler både om at sige til og sige fra over for det rigtige, og på den rigtige måde.
 • Dine succesmønstre.
  Dine succesmønstre er dine mønstre for opgaveløsning, kommunikation, teamarbejde, læring, udvikling etc., og jo mere du anvender dine succesmønstre bevidst, jo større er sandsynligheden for at du anvender dig selv på en smidig måde uden at overforbruge dig selv. Bemærk: Det vil være muligt at anvende vores specialdesignede Next Level Successtrategi Kort på dette foredrag.
 • Selvindsigten.
  Det at øge sin kapacitet for selvindsigt handler også om, at se dine kernekompetencer, værdier og succeskriterier. Det handler også om, at opdage dine antagelser, dine motiver og dine strategier, der kan være mindst lige så styrende som fx dine værdier. Selvindsigten kan trænes i 5 kompetence-trin, der hjælper dig med, at udvikle din selvindsigt på en praktisk og realistisk facon.
 • Den daglige praksis.
  Alle færdigheder skal holdes vedlige, og det skal din selvindsigt også. Men hvilke praksisser er nyttige til denne vedligeholdelse? Dette vil du få inspiration til på en praktisk og brugbar måde.

Vi arbejder med 3 begreber, der alle er centrale for alle vores foredrag. Disse begreber er SELVINDSIGT, NÆRVÆR & RELATIONER, og uanset hvilket foredrag du booker hos THINK ABOUT IT, vil du styrke disse 3 områder individuelt og hos teamet. Klik her for at læse om de andre emner på vores foredrag.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen på siden eller på info@thinkaboutit.dk

>