Inspirationstimer 1200x800 1

Enneagrammet er et præcis og praktisk værktøj til udvikling og styrkelse af samarbejdet i dit team. Deltag på denne miniserie på 5 inspirationstimer, hvor emnet handler om Enneagrammet og Teamudvikling og lær mere om, hvordan du skaber større samhørighed, tryghed og handlekraft gennem indsigten i typerne i Enneagrammet. Det er gratis at deltage og det foregår online via Zoom.

Enneagrammet udemærker sig i forhold til andre persontype-værktøjer ved at være udviklingsbaseret, og giver derfor inspiration til, hvilke kompetencer den enkelte i teamet og teamet som helhed med fordel kan udvikle. Selve Enneagrammet rummer et ‘modenheds’-begreb, der også kan anvendes i forbindelse med teamudvikling, idet et team også har en vis modenhed i relation til samarbejde, kommunikation, feedback, læring etc. Spring med på disse 5 inspirationstimer og lær mere om mulighederne med Enneagrammet, og du kan deltage både som nybegynder i Enneagrammet og som erfaring Enneagram-entusiast.

Klik her for at tilmelde dig.

De 5 emner og datoer er følgende:

#1: Forskellen på grupper og teams, samt hvordan Enneagrammet kan anvendes i grupper og hvordan det anvendes i teams. Deltag den 21. april 2022 fra klokken 20.00 til 21.00.

#2: Dynamikken mellem typerne, samt hvordan typerne imellem både inspirerer hinanden samt irriterer hinanden. Deltag den 28. april 2022 fra klokken 20.00 til 21.00.

#3: Forventningerne til teamlederen, samt hvordan teamlederen løbende må udvikle sine kompetencer i takt med at team som helhed udvikler sig. Deltag den 5. maj 2022 fra klokken 20.00 til 21.00.

#4: Teamets modenhed, samt hvilke modnings- og kompetencefaser teamet gennemgår, når deltagerne og teamet som helhed udvikler sig. Deltag den 12. maj 2022 fra klokken 20.00 til 21.00.

#5: Udvikling af teamkulturen, samt hvordan en teamkultur udvikles, vedligeholdes og korrigeres. Deltag den 19. maj 2022 fra klokken 20.00 til 21.00.

Formålet for os hos THINK ABOUT IT med disse inspirationstimer er blandt andet følgende:

  • Give dig en god fornemmelse for, hvordan Enneagrammet i praksis kan anvendes i forbindelse med teamarbejde og teamudvikling.
  • Slå et slag for at øge selvindsigten, relationerne i nærværet i forbindelse med ledelse og teamarbejde.
  • Være med til at udbrede kendskabet til den professionelle anvendelse af Enneagrammet.

Deltag på disse teamudviklings-timer og stil spørgsmål om den praktiske anvendelse af Enneagrammet i forbindelse med ledelse- og teamudvikling. Timerne foregår på Zoom for at give mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Klik her for at læse mere om Enneagrammet i forbindelse med teamudvikling

Klik her for at læse artikler om teamudvikling

Klik her, hvis du vil læse mere om teamudvikling på LinkedIn

På gensyn

Flemming Christensen

 

 

Relaterede artikler