Hvem er Russ Hudson og hvilken betydning har han for Enneagrammet på globalt plan?

Russ Hudson er uddannet på East Asian Studies fra Columbia University i New York og har en grad i Østasiatisk studier. Siden 1991 har Russ været en aktiv foredragsholder, underviser og har været forfatter og medforfatter af adskillige bøger om Ennegagrammet. 

I 1997 indgik Russ Hudson og den nu afdøde Don Richard Riso et udviklende samarbejde hvor de skabte Enneagram Personality Types “Riso-Hudson Enneagram Type Indicator” (RHETI), et validt testinstrument som betragtes for at være en standard test i Enneagram feltet. Sammen med Don Richard Riso har han stiftet The Enneagram Institute for at fremme forskningen og udviklingen af Enneagrammet. 

Russ Hudson og Don Richard Riso er forfatter til to af de mest sælgende bøger om Enneagrammet, herunder ”The Wisdom Of The Ennegaram” (på dansk ”Enneagrammets visdom”) og ”Discovering Your Personality Type” (på dansk ”Personligheds typer”), hvilket er et vigtigt bidrag til den psykologiske forståelse af Enneagrammet. 

Russ Hudson levere workshops, kurser og retreats over hele kloden til tusinder af studerende og betragtes af de fleste i dag som den førende ekspert inden for Enneagrammet. Ud over at have grundlagt The Enneagram Institute sammen med Don Richard Riso, så er Russ også medstifter af den Internationale Enneagram Sammenslutning (IEA International). Han er formodentlig den mest anvendt Enneagram-ekspert på globalt plan og er ansvarlig for den løbende uddannelsen af tusindvis af Enneagram-entusiaster.

Hvert år lancerer Russ Hudson sine nye teorier ved en workshop i Danmark, hvor THINK ABOUT IT er vært og arrangør. Han har blandt revolutioneret Enneagram-verdenen ved at introducere en ny tilgang til Instinkterne, hvor man ikke taler om, at man hører til det ene eller andet instinkt, men at vi alle trækker på dele af alle Instinkterne via 3 zoner og 5 domæner for hver zone.

Hos THINK ABOUT IT betragter vi Russ Hudson som central for vores arbejde med Enneagrammet, og vi læner os op af de teorier som Russ Hudson udvikler og videregiver.

Du vil møde Russ Hudsons teorier og læring på hovedparten af kurserne hos THINK ABOUT IT: Enneagrammet Next Level Basic, Typerne i Enneagrammet, Enneagrammet Next Level Onlineuddannelsen, Enneagrammet Next Level Autorisationsuddannelsen.

>