Hverdagspilgrim Overvejer du at starte op som selvstaendig

Hverdagspilgrim, dag 39.

“Skal jeg starte som selvstændig?”

Jeg, Flemming Christensen, går i dag på en andens spørgsmål. Det er en lytter, der gerne vil høre, om jeg ville gå på spørgsmålet om, hvorvidt hun skulle være selvstændig.

Jeg ønsker ikke at komme med et bestemt svar, men bare at gå på det og åbne op. Så hvis du overvejer at starte op som selvstændig, kan du med fordel lytte med her.

Velkommen til min podcast

Du skal have lyst til at kunne meget

Hvis du er selvstændig, skal du kunne kigge frem, kommunikere om, markedsføre sig, være et lærende menneske, lave samarbejder og være del af netværk. Der er rigtig mange ting, man skal kunne. Og have lyst til.

Jeg tror også godt, at man kan have et job og som om weekender og aftener bygge sin forretning op, hvis det er i overensstemmelse med sin arbejdsgiver.

Det er bare ikke sådan, jeg selv har gjort… Uden at vide, hvad jeg hundrede procent ville, sagde jeg mit job op og var pludselig selvstændig.

Kunsten at svare på et koan

Frihed for hvad?

Der er mange, der drømmer om frihed, som de har en forestilling om, at det selvstændige liv vil give dem en frihed. Men hvad er det, man gerne vil være fri for? Faste arbejdstider, en chef, retningslinjer?

For mig gav det at være selvstændig mig fri til at være et lærende menneske.

Hvad er det indeni dig, som forretningen skal støtte og gavne?

Lyt med her hvor jeg taler om, hvad der er værd at tænke over, hvis man overvejer at blive selvstændig.

Jeg har også en lidt alternativ vinkel på det med, om man skal kende sin målgruppes pain og sit eget purpose og why, før man starter ud.

Lyt til hele episoden gennem din podcast app. ELLER HER

Relaterede artikler