Enneagram type 7 Jeg distraherer mig vaek fra min droem om intimitet

Hverdagspilgrim, dag 66

Jeg går på enneagram type 7 og min nye bog: “Enneagrammet og de nære relationer”.

Det regner, og jeg er på eventyr og tager 7´erens rolle på mig.

Enneagram type 7 har et lidt anstrengende forhold til den nærende rolle.

Som 7´er vil jeg tænke, at jeg godt kunne få intimitet, dybde, næring, men jeg fik det ikke på den måde, jeg gerne ville have det på.

Enneagram type 7

Bevægelsen væk fra nærvær

Jeg kan som enneagram type 7 se, det er der, men jeg kan ikke nå det.

Så jeg bliver helt utrolig skrap til at planlægge alt Enneagram type 7muligt, der giver glæde liv og begejstring og fylder mit hjerte op med noget mening.

Jeg har et dybt ønske om at min partner er nærværende nok sammen med mig, til jeg kan mærke det livfulde sted derinde.

Jeg distraherer mig væk fra, hvad jeg gerne dybest set vil.

Stikker af

I den nære relation prøver en enneagram type 7 at proppe noget nyt og sprødt og fantastisk ind. Hvis partneren ikke vil være med, jamen så er jeg stukket af … til rejser, oplevelser og ud at møde noget spændende

Stikket der kan taget hjem af type 7 er at undersøge, hvordan man kan sidde stille nok som 7´er til selv at opleve det magiske – uden der skal arrangeres og planlægges noget – uden at energien er oppe.

Jeg ønsker at opleve noget virkeligt.

7´eren i os allesammen er den kvalitet, der gerne vil have det bedste ud af forholdet, livet, den gode oplevelse. Spændingen.

Jeg planlægger og søger det spændende. Men lektien hedder at påskønne, værdsætte og være taknemmelig for lige præcis det, der er. Regnvejret, vandpytter, halvstorm.

Abonner på Hverdagspilgrim

Husk at du kan abonnere på podcasten Hverdagspilgrim under din podcastapp. Og kan du lide at lytte med, så smid gerne nogle stjerner og ord i dens retning. Tusind tak.

Enneagram type 8: Jeg tester din kærlighed

Relaterede artikler