Skaermbillede 2023 01 13 100623

Din blinde type, er den type, du mindst har en relation til, og som du mindst kan fornemme, eller kender til.

Når du tager en Enneagram-test, vil du formodentlig være nysgerrig efter at se, hvilken type du scorer højest på! Men hvad stiller du op med alle de andre typer, som du jo også scorer point på? Typisk bliver alle andre typer end din primære type smidt ud, og dit fokus vil alene være, hvordan du håndterer dét, at relatere til en bestemt primær type.

(Klik her for at tage en Enneagram-test, der fokuserer på din blinde Enneagram type)

Ved at arbejde med både din primære og blinde Enneagramtype, vil du få en endnu mere nuanceret tilgang til at arbejde med de indsigter Enneagrammet peger på.

Se eller gense optagelsen fra en aften, hvor du vil opleve Enneagrammet på en helt ny måde, hvor alle typerne bliver anvendt i din personlige udvikling, og hvor især din blinde type har et særligt fokus på denne aften.

(Klik her hvis du vil læse mere om bogen “The Enneagram and why your blind type matters)

Du vil høre mere om ‘den blinde type’ samt få inspiration om følgende:

  • Hvad står ’primær’ type for, og hvordan finder man sin primære type?
  • Hvad står ’blind’ type for, og hvordan finder man sin blinde type?
  • Hvorfor bliver man nødt til at arbejde metaforisk, eller have en narrativ tilgang, for at finde og anvende indsigterne i sin blinde type?
  • Hvad er forskellen på typer og punkter i Enneagrammet, og hvilke gevinster er der ved at arbejde med den oprindelige tilgang til Enneagrammet, hvor typer endnu ikke var introduceret?
  • Hvordan anvender man dynamikken mellem den primære og blinde type i forbindelse med fx coaching og udvikling af de menneskelige kvaliteter og egenskaber?

 

Relaterede artikler