Bliv inspireret til at traene personlig udvikling. Video serie

Jeg har lavet en række videoer til dig, der gerne vil tage din personlige udvikling til det næste niveau.

Dette er særligt til dig, der er interesseret i selvudvikling og gerne vil noget mere …

Men du skal tilmelde dig her for at modtage dem.

Sætter du dig selv i bås?

Mine videoer er til dig, der også kan opleve, at det kan være svært at handle i overensstemmelse med din viden og dine erkendelser, når du er presset, og hverdagen rammer.

Det kan for eksempel være, at du kommer til at kommunikere på en bestemt måde til dine børn, kollegaer eller partner, når alt ramler.

Måske kommer du også pr. automatik til at sætte dig selv i bås og undskylder med din type.

Du er måske den, der

  • fikser tingene
  • må klare det hele selv
  • har styr på det
  • er emotionel
  • hellere vil tænke på fremtiden end at være i nutiden
  • har brug for at trække dig
  • eksploderer under pres – men bliver god igen osv.

Det er SÅ naturligt. For vi er jo bare mennesker.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er du ikke alene. Jeg har selv i den grad oplevet det. Men du kan ændre dette, så du begynder at handle anderledes og tager din bevidsthed til det næste niveau.

Mit gennembrud og svære erkendelse fortæller jeg mere om i videoerne.

Udfordrende at holde fast

Det kan være, at du er på et fantastisk Enneagram kursus, et mindfulness-retreat eller læser en selvudviklings bog, og der sker noget, som føles vigtigt. Du oplever et glimt (eller en hel kaskade) af klarsyn.

Pludselig ved du, hvad du har brug for at ændre i dit liv … men så rammer hverdagen, og det er svært at holde fast i de nye indsigter.

Det kan også både være ‘farligt’ og besværligt, for det kan betyde en forandring, og så er det lettere at bare fortsætte tingene, som de er.
For det går jo meget godt.

Men måske du også oplever en stille længsel.

I video-serien fortæller jeg mere om, hvordan jeg selv mødte muren og fandt ud af, at jeg blev nødt til at træne ting i min hverdag på en ny måde.

Rapport om ledelse og Enneagrammet

Fra inspiration
til integration

Der er mange rigtig gode grunde til, at vi ikke får handlet på vores selvindsigt og personlige udvikling. Det kan være uoverskueligt, utrygt, tidskrævende, sårbart og svært.

Og så søger vi ny viden eller kaster os over et nyt område. Vi vil inspireres fremfor at integrere, hvad der er lidt svært.

Men vil du blive bedre til at lytte og gøre forandring mulig?

Så har jeg lavet en serie på 6 videoer til dig, hvor jeg afslører, hvordan jeg for ti år inde i min passion for Enneagrammet mødte en mur indenfor personlig udvikling. Og hvad jeg fandt ud af på den hårde måde. (For det er tit der, her muligheden for forandringen opstår).

Få fingrene i disse videoer og hør, hvad jeg ville have ønsket, at mine lærere havde fortalt mig om personlig udvikling og Enneagrammet.

Vil du prøve noget nyt og banebrydende?

Efter videoerne kommer du også til at høre om vores populære og praktiske Onlineuddannelse, som starter med hold senere på måneden. Det er nemlig min passion at hjælpe dig til varige forandringer.

Kurset klæder dig på til at holde dig på sporet i din hverdag. Og som noget nyt er jeg tilgængelig på Facebook live hver anden uge for kursisterne.

Jeg har nemlig brugt al min teoretiske og praktiske viden til at sammensætte et helt unikt forløb, som igennem 12 moduler og adgang til sparring, hjælper til at træne personlig udvikling i hverdagen.

Her kombineres Enneagrammet med flere værktøjer indenfor personlig udvikling for netop at træne og integrere vores viden i hverdagen og med mulighed for at nå et personligt gennembrud.

(Du kommer ikke sovende til det, men det er også sjovt – og det hele værd at komme helt til stede i det her liv med alt det indebærer).

Skriv dig på at modtage videoerne her, hvis du overvejer at træne din personlige udvikling i 2019 og ønsker inspiration til varig forandring.

De bedste hilsener
Flemming Christensen

Relaterede artikler