PA Netværk

Dette er en side kun for dig som er medlem af PA/EA netværket. Formålet med dette netværk er at skabe et fælles mødested både online og i forbindelse med nogle årlige workshops, hvor du kan hente ny inspiration, øget overskud og et stærkere personligt netværk.

Målgruppen for dette netværk er administrative medarbejdere med fokus på service, administration og projekthåndtering. (Personal Assistant, Executive Assistant, Management Assistant, Chefsekretær…m.fl.).

Til højre i den blå boks kan du tilmelde dig det næste netværksarrangement.

Hvis du kender nogle som du mener kunne få glæde af at at være en del af dette netværk, kan de kontakte Birgitte på bis@thinkaboutit.dk, eller linke op på Linkedin.

Hvis du ikke har fået indmeldt dig i gruppen på Linkedin endnu, kan du gøre det via dette link

 

Emne for den 10. februar 2016

Bliv endnu bedre til at ændre vaner og udvikle nye færdigheder

Vi har alle en god grund til ikke at forandre os og vi har alle en god grund til ikke at udvikle nye færdigheder, som ellers ville være positive og nyttige for os. Det har professor Robert Kegan forsket i, og sammen med Lisa Lahey har han udviklet konceptet “Immunity to Change” og skrevet en bog af samme navn. Deres koncept gør det muligt at “snyde” vores modstand mod forandring, og dermed give plads til at ændre vaner samt udvikle nye færdigheder. På dette netværksmøde vil du få en introduktion til konceptet “Immunity to Change” og selv prøve kræfter med at opdage dit eget forsvar mod forandring. Det er Flemming Christensen, der vil guide os igennem konceptet, hvor han også inddrager både indsigter fra persontype-værktøjer samt motivations-psykologi.