Kender du typen, der har brug for at være i kontakt med sine følelser og være unik og autentisk?

Relatere du dig til type 4, vil dine selvfortællinger handle om, at du at finde det unikke og særlige ved at være dig.

Du motiveres af at undersøge dine følelser, være i resonans med sine følelser og dermed være tro overfor dit indre univers. Andre vil dig som livsklog, udtryksfuld og passioneret.

Den positive hensigt, som bor i Type 4 er at kunne udtrykke sig autentisk over bidrage med ’det’ personlige. Det kan være i en rolle som coach/terapeut, kunster/designer etc. og hensigten er at bidrage med det som virkelig betyder noget og som gør en ægte forskel.

(Læs mere om de forskellige Enneagramtyper)

Under pres kan det personlige udtryk tage overhånd, og blive for meget, for krævende, overdramatisk, og du vil have brug for at være i et bestemt humør for at træde ind i de mere vanskelige opgaver eller beslutninger.

Type 4 rummer en række unikke menneskelige kvaliteter som fx at være unik, følsom, og fuldkommen ægte som menneske. Det er typen der gennem egen livserfaring ved hvad det vil sige at være menneske ’på godt og ondt’.

Det er typen i os alle, der har ønsket om at være original, autentisk og være tro over for os selv og det indre univers. Det er også den del af os selv, der ønsker at finde ud af hvem vi egentlig er og hvordan vi er blevet til den vi er.

Dette emne bliver gennemgået på følgende kurser: Introduktion til EnneagrammetEnneagram BasicTyperne i Enneagrammet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*