Gå i dybden med din 

personlige udvikling


Enneagram Basic giver dig de praktiske redskaber til at opnå

større selvindsigt samt styrke din personlige udvikling og dine relationer. 

Deltag 3 dage for kun kr. 1999 + moms

"Kurset har givet mig en ny synsvinkel og hjælper mig rent faktisk med personlig udvikling"

- Manmeet Sahota,
tidligere deltager på Enneagram Basic

Find din personlighedstype, og lær at bruge din viden med det samme - for kun 1.999 kr.

Enneagram Basic er et forløb i personlig udvikling over 3 dage. Det er et grundkursus i Enneagrammet, hvor du får de praktiske redskaber til at forstå dig selv 

og dem omkring dig.  Du vil få viden som du kan bruge både i privatlivet og på arbejdspladsen, og du vil lære at bruge din viden i praksis. 

Få følgende udbytte:

 • Få øje på hvorfor vi gør de ting vi gør
 • Mere rummelighed overfor dig selv og andre
 • Styrk dit nærvær og din nysgerrighed
 • Lær hvordan du finder din egen eller andres typer
 • Lær hvordan du kan arbejde med alle typer i dig selv
 • Bliv bedre til at kommunikere
 • Bliv opmærksom på egne mønstre
 • Lær om typerne i Enneagrammet
 • Opdag hvad der sker, når du overforbruger dine kompetencer
 • Lær at bruge din viden hurtigt

Hvad er Enneagrammet?

Enneagrammet er et værktøj til personlig udvikling, der giver dig større forståelse for dynamikken mellem mennesker og for hvad der motiverer os.


Enneagrammet består af 9 typer. Alle Enneagramtyper adskiller sig fra hinanden på flere områder, deriblandt:

 • Motivation og kernekompetencer
 • Kommunikation og reaktionsmønstre
 • Selvforståelse og grundlæggende antagelser om verden


Enneagrammet forklarer, hvorfor du trives i et højt arbejdstempo eller hvorfor du får ny energi af dybe samtaler. Modellen giver også nøglen til at forstå, hvorfor kollegaer nogle gange reagerer voldsomt på din velmente feedback, eller hvorfor du og din partner går fejl af hinanden gang på gang.

Detaljer om kurset

Enneagram Basic er for dig, der ønsker at blive bedre til at bygge gode relationer eller til at performe på din arbejdsplads. 


Skal jeg vide en masse om Enneagrammet for at deltage?

Nej. Kurset er tænkt til nybegyndere eller folk der gerne vil opleve en ny måde at få præsenteret Enneagrammet. Du modtager materiale inden kurset, så du kan sætte dig ind i de grundlæggende tanker.


Hvad koster kurset?

Den normale pris for et sådan kursus er 3.750 kr. Men ved at vi hjælpes lidt ad, hvor du sørger for egen forplejning og selv medbringer kursusmateriale, og vi sørger for lokaler og undervisning, kan du komme med til kun kr. 1.999 + moms.


"Tak for tre forrygende dages roller coaster - Enneagram Basic har åbnet et nyt perspektiv for mig"

- Mariann, tidligere deltager på Enneagram Basic

Om Flemming Christensen

Din underviser på Enneagram Basic er Flemming Christensen.

I mere end 20 år har Flemming fra THINK ABOUT IT kombineret discipliner indenfor psykologi, personlig udvikling og ledelse.

I årenes løb har Flemming Christensen hjulpet virksomheder som DR, Novo Nordisk, Lægemiddelstyrelsen og Dansk Flygtningehjælp med at forbedre ledelse og teamarbejde. 

Derudover er han coach og flittig oplægsholder. Flemming er forfatter til en lang række bøger om den praktiske anvendelse af Enneagrammet. 

Hvad siger andre om
Enneagram Basic?

Vi har på nuværende tidspunkt haft ca. 600 personer igennem Enneagram Basic, som har fået indblik i hvor sublimt et værktøj Enneagrammet er.

Louise Lückow

Coach

Flemmings tilgang til Enneagrammet er mere positiv end så mange andre steder. Og han fokuserer på de positive egenskaber, der hører til de forskellige typer. Og jeg synes, det er fedt endelig at få det her perspektiv med, hvordan man bruger sin type på den sunde måde med fokus på, hvad der er éns vej til balance.

Daniel Lafrenz

Distributør

Enneagrammet er et fedt redskab til at få selvindsigt og til at finde ud af, hvad man kan bruge den selvindsigt til. At kende sin type hjælper med at bruge sig selv på en god måde. Det hjælper også til at få øje på sine faldgruber, og til at undgå at gå i autopilot, når det ikke går så godt.

Lisbeth Dam

Support og tester

For mig er det lige nu en personlig rejse, og jeg vil klart anbefale det til andre, der har et ønske om at arbejde med sig selv. Og det er en stor fordel at forløbet varer over længere tid - det giver mig tid til at fordybe mig

Tilmeld dig 

Enneagram Basic nu!**

Kun 1.999 kr.

** Bemærk, der er et begrænset antal pladser