Om Os

Ledelse og teamarbejde er nøgleordene for vores arbejde. Ledere anvender vores træning til at fremstå inspirerende, originale og autentiske, hvor teams anvender træningen til at bygge robuste teams, der kan håndtere store forandringer samt levere resultater i særklasse.

Vores speciale er højambitiøse, lærelystne ledere, der driver en sund forretning samtidig med, at der er overskud til at skabe en meningsfuld arbejdsdag for medarbejderne. ”Hvis du ikke har en drøm som leder, må du acceptere at være en ressource for dem der har!” Med dette udgangspunkt støtter vi lederen i arbejdet med at finde sin passion og intention og dermed skabe et lederskab, der både bygger på lederens evne til at drive forretningen samt lederens evne til at inspirere og motivere gennem sin personlighed.

Mange steder overser man betydningen af en sund virksomhedskultur, aktive læringsfællesskaber og en levende nysgerrighed og interesse for kolleger og kunder. Vores tese er ”Det du overser, bliver det du snubler i!”. Derfor handler en stor del af vores teamudvikling om at hjælpe teamet med at opdage deres ”blinde” kompetencer og bygge en handlingsplan for, hvordan teamet over tid kan udvikle sig sammen.

Flemming Christensen er drivkraften bag THINK ABOUT IT. Klik her for at læse mere om Flemming.