Her kan du hente Enneagram minihæfterne – Makio

Tak for en god workshop hos Makio den 25. april  2016. På denne side kan du klikke dig videre til de elektroniske udgaver af vores Enneagram minihæfter.

Introduktion til Enneagrammet, der giver svar på mange af de spørgsmål, som vi har modtaget gennem de sidste to årtier, som fx hvad er Enneagrammet, hvad det anvendes til, hvordan man finder sin type, hvordan bliver man sin type, og er der typer der passer bedre sammen etc.

Typerne i Enneagrammet, der er en gennemgang af de forskellige typer i Enneagrammet med beskrivelser af typen generelt, motiver, adfærd, tema, stresskendetegn, selvopfattelse, typens positive bidrag samt de lektier, som hver af de 9 typer med fordel kan øve sig på i hverdagen.

Tips og Trick til typerne i Enneagrammet, der er en samling “lektier” til de 9 typer i Enneagrammet. Lektierne vil hjælpe dig med at opdage din type, udvikle dig i din type samt få en dybere forståelse af de andre typers fokusområder.

Salg, tillid og loyalitet med Enneagrammet, der forklarer hvordan man med fordel kan kommunikere til de enkelte typer. Der er anvisning til, hvis du fx skal have en vigtig samtale med en person, der relaterer sig til Type 1, og hvad du så med fordel kan gøre dig umage med i kommunikationen og omvendt, hvis du selv kan relatere dig til fx en Type 1, hvad du så generelt kunne gøre dig umage med, når du er i dialog med andre.

Typernes indbyrdes relationer, der forklarer hvordan typerne enten inspirerer hinanden eller irriterer hinanden. Der er forklaringer på, hvor Type 1 har det sammen med Type 1, Type 2, Type 3 også videre, hvordan Type 2 har det sammen med Type 2, Type 3, Type 4 og så videre. Det er en komplet gennemgang af de 45 kombinationer af, hvordan typerne har det sammen indbyrdes.

Instinkter, der er en beskrivelse af de 9 typer med de 3 instinkter. Det betyder 27 gennemgange af typerne, og den måde som instinktet kommer til udtryk på. Det er som sådan ikke et kursus i typerne med deres instinkter, men mere en oversigt over, hvordan man kan træne sin opmærksomhed på sin type ved at koble instinktet ind over.

Unikke tips, der indeholder unikke tips til typerne. Du kan anvende dette minihæfte til at dykke dybere ned i typerne og lære mere om de bagvedliggende motivationsfaktorer – uanset om du kan relatere dig til typen eller ej.

Rigtig god læselyst, og vi glæder os til sammen at udbrede kendskabet til Enneagrammet.

THINK ABOUT IT teamet