Studentermedhjælper til håndtering af sociale medier

Hos THINK ABOUT IT søger vi en studentermedhjælper til håndtering af de sociale medier.

Er du interesseret i, hvordan man bygger og vedligeholder et professionelt brand, herunder hvordan man gennem fortællinger, cases, deling af viden og fællesskaber værner om THINK ABOUT IT’s nøgleord og værdier? Så er dette job måske lige noget for dig!

Du skal være nysgerrig på mulighederne i den gode kommunikation samt, hvordan de sociale medier kan anvendes til at skabe det værdifulde og meningsfulde møde med THINK ABOUT IT. Du skal have lyst til konstant at skærpe dine kompetencer om brugen af podcast, video, grafik og blog på de medier, der nu måtte være relevante for de forskellige målgrupper THINK ABOUT IT henvender sig til.

Strategisk kommunikation og tæt samarbejde med vores direktør

Vi formoder, at du er i gang med en uddannelse, hvor der er fokus kommunikation og branding, og har et særligt øje for den gode fortælling. Du vil arbejde tæt sammen med Flemming Christensen, der er direktør og ejer af THINK ABOUT IT, og med tiden vil du deltage i den strategiske anvendelse af vores kommunikation på de sociale medier.

Du skal have lyst til både at arbejde fokuseret hjemmefra samt være opsøgende og lede efter den gode historie hos vores kunder og samarbejdspartnere. Vi forestiller os, at du er initiativrig, selvkørende og både kan finde begejstring for at kunne sidde hjemme hos dig selv og få løst opgaverne i ro og mag, samt være ude blandt kunderne, når vi som konsulenter og undervisere løser opgaver i virksomheder eller på konference-steder.

Digital kommunikation og den gode fortælling

Stillingen er berammet til 10-15 timer ugentligt, og kan fordeles som det passer med tilstedeværelse på studiet. Lønnen udgør 160 kr. i timen, og arbejdet foregår både som distancearbejde og ude hos kunder og samarbejdspartnere. Det er en fordel, hvis du har taget din bachelor, og stadig har tid tilbage på studiet til at engagere dig et par år hos THINK ABOUT IT.

Hvis du er interesseret i stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til direktør Flemming Christensen på 40885589 for at få en uddybende samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

>