Hvad kan Enneagrammet anvendes til – sådan rent praktisk?

Enneagrammet er værktøj, til at give dig selvindsigt med. Enneagrammet peger på noget, anviser nogle veje, som når man starter på Enneagrammet vil man få nogle fornemmelser af at der ligger nogle invitationer, nogle opmærksomhedspunkter, som med fordel øger oddsene for at udvikle mig eller få et gennembrud ved at gøre nogle bestemte ting, og derefter finde min type. 

Enneagrammet er formodentlig det mest præcise værktøj til selvindsigt, men ikke nødvendigvis praktisk orienteret. Det kan hjælpe os med at se vores værdier, se vores principper, Enneagrammet hjælpe os med at se hvordan vi sidder fast i vores superego i vores ego, selvfortællinger og en hel masse som hjælper dig til at se den del af din personlighed som du sidder fast i. Enneagrammet kan også pege på noget som vil være nyttigt for dig at acceptere om dig, om det at være menneske, om livet, om virkelighed og måden vi er sammen på som mennesker på. 

Enneagrammet peger på en række områder, som alt andet lige vil øge dine odds til at skabe bedre relationer, skabe værdi for andre sammen med andre, øge din oplevelse af mening i tilværelsen og hjælpe dig med at vælge til og fra overfor det rigtige.

For at gøre alt det, som Enneagrammet peger på praktisk og brugbart er det nødvendigt at koble forskellige værktøjer og metoder sammen med Enneagrammet. Dette kan fx være Udviklingscirklen, Meningstrekanten, Udviklingsniveauerne, Filosofisk Coaching etc. Disse mere praktiske emner bliver gennemgået på Onlineuddannelsen og Autorisationsuddannelsen.

Dette emne bliver gennemgået på følgende kurser: Introduktion til EnneagrammetEnneagram BasicTyperne i Enneagrammet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*