Hvem er James Flaherty og hvilke af hans teorier spiller sammen med Enneagrammet?

James Flaherty er stifter af coaching-virksomheden New ventures West, der har hovedsæde i San Francisco. Han har designet coaching metoden Integral Coaching, der er fundamentet for den coaching uddannelsen, som New Venture West udbyder kaldet Professional Coachig Course (PCC). 

James Flaherty har over de sidste fire årtier udviklet en lang række værktøjer inden for coaching, der fokuserer på at udvikle netop de komptencer/færdigheder som den enkelte er i stand til at udvikle på det givne tidspunkt i tilværelsen som vedkommende befinder sig. De vil ikke pladsmæssigt være muligt at beskrive alle de værktøjer, som James har designet og trænet mange hundrede coahes i at mestre, men hos THINK ABOUT IT har vi integreret et af hans værktøjer med Enneagrammet, som vi kalder for Udviklingsniveauerne.

Udviklingsniveauerne bygger på konceptet 10 Ways af James Flaherty, der beskriver 10 trin, som skal mestres for at opnå det øverste trin med Frihed. Hvert trin kræver, at man mestrer de underliggende trin og er derfor en kompetencemodel. 

I praksis betyder det, at hver type i Enneagrammet kan identificere helt unikke færdigheder, der skal trænes før man skal træne andre specifikke færdigheder. Dermed står vi med en helt unik praktisk model for typerne i Enneagrammet, der både hjælper med at “komme op i niveau” og dermed styrke sine relationer, samarbejdet og fornemmelsen af mening rent professionelt og privat.

James Flaherty er forfatter til bogen Coaching: Evoking Excellence in Others.

Udviklingsniveauerne er en del af kursusindholdet på Enneagrammet Next Level Onlineuddannelsen og Enneagrammet Next Level Autorisationsuddannelsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*