Om Team Assessment

Få lavet en test, der scorer dit teams evne til at samarbejde, og få efterfølgende værktøjer til at sætte ind der, hvor der er behov.

Hvor god er dit teams evne til at samarbejde? Vores teamtest giver dig svaret, samtidig med at du efterfølgende modtager konkrete værktøjer og anvisninger til, hvor og hvordan du kan forbedre samarbejdet.

Teamtesten tager udgangspunkt i, at et team evner at arbejde sammen i forskellige grader. Graden afhænger af, hvorvidt teamet har afstemte og udlevede værdier og er excellente til at kommunikere, håndtere konflikter og arbejde under stress. Sammenhold, teamspirit, tillid og selvindsigt er ligeledes faktorer, der spiller ind på graden af samarbejde.

THINK ABOUT IT’s teamtest giver teamet følgende:

  • En klar score på, hvor teamets evne til at samarbejde ligger.
  • En dialog med teamet om, på hvilket niveau teamet ønsker at placere sig i forbindelse med samarbejde.
  • En forklaring på, hvad der skal til for at flytte sig til en højere score.
  • En handlingsplan for teamet med individuelle og fælles aktiviteter og mål.

Denne workshop består blandt andet af en teamøvelse hvor teamet skal løse en opgave på tid. Teamets evne til at håndtere opgaven og skabe det produkt der forventes, vil afgøre teamets score. Efter teamøvelsen bliver teamet præsenteret for teori – herunder de psykologiske faktorer, der spiller ind i forbindelse med teamarbejde – og deltagerne i teamet får præsenteret de individuelle indsatsområder for et øget teamarbejde. Workshoppen afsluttes med udarbejdelsen af en handlingsplan for den enkelte og for teamet.

Denne workshop varer normalt 1 dag og henvender sig til alle der ønsker at skabe excellente teams. Vores kunder investerer i denne workshop for at modtage konkrete anvisninger til, at gå fra arbejdsgruppe til team, og testen kan anvendes før og efter et forløb og dermed få dokumenteret udviklingen for teamet.