Kirsti Hauge Kyed

kirsti hauge kyedOm Kirsti Hauge Kyed

Kirsti Hauge Kyed stiftede bekendtskab med Enneagrammet hos THINK ABOUT IT for mere end 15 år siden, og har siden hen arbejdet med Enneagrammet kombineret med værktøjer indenfor ledelse, teams, coaching m.m.

Kirsti Hauge Kyed har tidligere arbejdet i større virksomheder som bl.a. SAS Institute og Berlingske Digital og kender derfor særdeles godt til udfordringer og styrker ude i erhvervslivet.

Hun er derudover uddannet Business- og LifeCoach samt parterapeut, og kan derfor bidrage med mange vinkler til både den professionelle såvel som den private verden.

Gennem årene har Kirsti Hauge Kyed undervist hundredevis af ledere og medarbejdere og derved hjulpet dem til, at finde nye veje til øget selvudvikling og organisatorisk udvikling. Typisk arbejder hun med virksomheder, der på forskellige måder gennemgår en strategisk forretningstransformation og som samtidig ønsker at genfinde fokus på ledelses-, talent- og diversitetsagendaen.

Hendes levende undervisning er fyldt med historier fra virkeligheden. Med adskillige års erfaring inden for ledelse og forretningsudvikling har hun alle de værktøjer, der skal til for at skabe motivation og begejstring i alle typer organisationer. Kirsti Hauge Kyed er desuden medforfatter og bidragsyder til flere bøger om ledelse.

Om sig selv skriver hun:
”Den vigtigste læring i min egen karriere har klart været, at man ikke kan bedrive ledelse uden at have en grundlæggende forståelse for andre menneskers handlings- og motivationsmønstre. Den viden bruger jeg også i mit private liv, hvor jeg har født 7 børn og nu er på fjerde ægteskab. Alt hvad jeg underviser i, har jeg studeret og levet og kan derfor på en nærværende, humørfyldt og motiverende måde dele ud af mine mange erfaringer.”

Som en fast del af teamet i THINK ABOUT IT, kan du både opleve Kirsti ude i virksomheder samt på vores kurser. Du har også mulighed for at få 1:1 coaching eller parcoaching sammen med Kirsti.
Kirsti Hauge Kyed er uddannet Cand.polyt, er certificeret coach og er internationalt akkrediteret Enneagram-underviser ved IEA Global.

>