Hvorfor eksisterer vi?

De fleste ledere oplever på et tidspunkt i karrieren et behov for at mestre Personal Excellence. Uanset om du er nyudnævnt leder, erfaren leder, afdelingsleder, projektleder eller HR-ansvarlig, vil du løbende gennem din karriere befinde dig i situationer, der kræver at du bevidst kan trække på en række menneskelige kapaciteter som fx:

  • Evnen til at være nysgerrig og interesseret i andre mennesker, såsom kollegaer eller kunder.
  • Evnen til at være selvobserverende og selvkorrigerende.
  • Evnen til at navigere og lede med emotionel og social intelligens.
  • Evnen til at skabe et billede af fremtiden, som andre kan træde ind i og få en fornemmelse af retning, tilhørsforhold og følelsen af, at man gør en forskel.
  • Evnen til at udvikle teams, der udvikler forretningen sammen og som har en robusthed til at modstå store forandringer og stigende kompleksitet.

Det er vores ambition hos THINK ABOUT IT, at støtte vores kunder i at udvikle nye menneskelige kompetencer og dermed udvikle deres Personal Excellence. Sagt på en anden måde, tror vi hos THINK ABOUT IT, at udviklingen af Personal Excellence samtidig udvikler forretningen og organisationen, og det er vores mission at hjælpe vores kunder med at udvikle forretningen ved at udvikle de mennesker, der arbejder der.