Netværksmøde 10. maj 2016

De fleste ønsker at være sammen med interessante mennesker

De fleste mennesker ønsker at være sammen med interessante mennesker, men de færreste er i sig selv interessante at være sammen med – fordi de ikke rigtig interesserer sig for noget! Hvis du er leder og ønsker at andre skal følge dig, så må du være interessant, hvilket som regel betyder, at du interesserer dig for andet end dit arbejde!

Den 10. maj 2016 holder vi igen netværksmøde, og denne gang sker det hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby, hvor teknologidirektør Ole Kjeldsen er vært. Som altid er rammen en workshop, hvor du får lejlighed til at prøve kræfter med at omsætte dine ambitioner og passioner til netop det personlige brand, som andre ønsker at følge.

Vi starter klokken 9.00 og slutter klokken 12.00 (med frokost fra 12.00 til 13.00) og emnerne er følgende:

  • Hvad brænder du for? De fleste ledere og HR-professionelle brænder for en sag. Rigtig ofte holder man sig tilbage – især hvis virksomhedskulturen ikke inviterer til, at man brænder for noget eller at det ikke giver point at være personlig. Få inspiration til hvordan det du brænder for, kan blive en mærkesag, der støtter dit personlige brand.
  • Alle har et personligt brand. Alle har et personligt brand – uanset om de har arbejdet målrettet på at få et bestemt brand, eller de aldrig har skænket det en tanke at have et brand. Få idéer til, hvordan du kan undersøge dit eksisterende brand – og inspiration til at justere det, hvis der måtte være brug for det!
  • Hvilke stamme vil du gerne være en del af? Hvis du selv skulle bestemme, hviken stamme vil du så helst være en del af – og hvis du selv skulle samle en stamme, hvilke kendetegn har den så? Få en guide til at vælge at være sammen med de mennesker, der virkelig støtter og udfordrer dig på din rejse i livet.
  • Hvilke menneskelige kvaliteter gør dig interessant? Få inspiration til de menneskelige kvaliteter, der typisk gør ledere og HR-professionelle interessante i den vestlige verden. På dagen vil du opleve, at du faktisk favner flere af disse kvaliteter!!!

Praktisk information

Arrangementet afholdes hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby, hvor vores vært er teknologidirektør Ole Kjeldsen.

Det sker den 10. maj 2016 fra klokken 9.00 til 12.00, og du er efterfølgende inviteret med til frokost fra 12.00 til 13.00. Angiv gerne ved tilmeldingen, at du er interesseret i at spise frokost med os andre.