Netværksmøde 28. januar 2016

Hold fast i dit indre kompas samtidig med at du både udvikler og forandrer dig

Den 28. januar 2016 holder vi igen netværksmøde, og denne gang sker det hos Coop Roskildevej 65, 2620  Albertslund, hvor kommunikationsdirektør Karin Hindkjær er vært. Rammen er naturligvis en workshop samtidig med, at vi også holder Nytårskur, hvilket bl.a. betyder at dagens emne handler om det at være i forandring og udviklinge, at være i transition og vækst samt det at holde fast i sit indre kompas og være tro overfor det, som er vigtigt for én selv i livet.

Vi starter klokken 9.00 og slutter klokken 12.00 (med frokost fra 12.00 til 13.00) og emnerne er følgende:

  • Er du på rette vej? Få inspiration til metoder, der giver dig en fornemmelse af om du er på ret kurs med tingene. Det kan både være arbejdsmæssigt og privat (da tingene jo hænger sammen) og handler primært om, at have ro nok omkring sig til at have den stærke fornemmelse af den rigtige kurs.
  • Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandring. Der er rigtig gode grunde til, at mennesker ikke ændrer deres vaner – selvom de netop er ramt af fx en dødelig sygdom. Robert Kegan har forsket i netop sådanne årsager, og har lavet et værktøj, der kan anvendes i erhvervslivet til at ændre vaner for individer og team. Få en forsmag på, hvordan vi overkommer modstanden overfor forandringer.
  • Har vi alle en passion – eller er det kun for de få? Det er passionen der driver værket, men hvad nu hvis man ikke rigtig kan finde passionen, og derfor distraherer sig med at blive ved med at gøre det, som man er tryg ved. Få en fornemmelse for, hvad din passion er (din passion er nemlig en del af dig allerede) samt hvordan man får adgang til den.
  • De fire vilkår der skal til for at udleve passionen. Få indsigt i de forhold, der i praksis skal til for at du får “sat strøm til” din passion (ambition, længsel, drøm etc.) og få idéer til, hvordan du kan udbygge dit fundament for at holde fast i passionen – også i en hektisk hverdag.

Praktisk information

Arrangementet afholdes hos Coop Roskildevej 65, 2620  Albertslund, hvor kommunikationsdirektør Karin Hindkjær er vært.

Det sker den 28. januar 2016 fra klokken 9.00 til 12.00, og du er efterfølgende inviteret med til frokost fra 12.00 til 13.00. Angiv gerne ved tilmeldingen, at du er interesseret i at spise frokost med os andre.