Netværksmøde 5. november 2015

Det er via det excellente team, at du udvikler din forretning

Det robuste og smidige team er bl.a. kendetegnet ved et stærkt sammenhold, masser af tillid samt evnen til at håndtere eller absorbere forandringer. Den dybe tillid gør det muligt at modtage feedback, værende lærende og opleve både faglige og personlig udvikling. Det lærende miljø skaber det rette fundament for at udvikle de kompetencer, som skal understøtte de strategiske initiativer, og teamet bliver dermed et af lederens vigtigste værktøjer.

På netværksmødet den 5. november 2015 starter vi klokken 9.00 og slutter klokken 12.00, og emnerne for formiddagen ser således ud:

  • Skabe den fælles retning og ambition i teamet. Få inspiration til, hvordan du samler teamet om en fælles retning og ambition, hvordan teamet taler med én fælles stemme samt har skabt enighed om, hvordan der prioriteres mellem aktiviteterne.
  • De fire udviklingsdomæner, og hvorfor det er vigtigt at starte det rigtige sted med udviklingen af teamet. Ved at arbejde med de fire udviklingsdomæner, vil du starte det rigtige sted med udviklingen af dit team. Fremfor at gøre teamudviklingen til endnu et projekt i en travl hverdag, kan det at udvikle teamet ske samtidig med, at teamet løser de opgaver, der er forudsætningen for deres eksistens.
  • De fem udviklingsfaser for et team. Når du arbejder med de fem udviklingsfaser, vil du samtidig give teamet en tydelig plan for teamudviklingen. Faserne giver en køreplan og en guide til, hvilke områder, der skal udvikles og i hvilken rækkefølge.
  • Opdag hvordan lederens rolle udvikler sig i takt med, at teamet udvikler sig. Lederrollen udvikler sig i takt med at dynamikkerne i teamet udvikler sig, og det at være på forkant på udviklingskurven som leder skaber troværdighed og loyalitet.
  • Hvilken teamkultur ønsker du at udvikle? Alle teams søger hen imod en bestemt teamkultur, og det at være klar på dette kulturønske giver sammenhold, fremdrift og medansvar for udviklingen.

Vi tror, at alle i teamet har ansvaret for at udvikle teamet. Det er altså ikke blot lederen, der skal drive en teamudvikling, men hele teamet og derfor er der behov for en plan med faser samt en skabelon for at starte udviklingen det rigtige sted.

Praktisk information
Dato: Den 5. november 2015 kl. 09.00-12.00
Lokation: Christiansborg, Prins Jørgens Gård 1, 1218 København K

Du er velkommen til at spise med til frokost fra 12.00 til 13.00 på Christiansborg.

Du tilmelder dig via formularen i højre side. Husk at indtaste VIP kode.