Netværksmøde 20. maj 2015

Det originale og autentiske lederskab

De fleste ledere har en passion eller ambition, der ikke er aktiveret rent sprogligt og mister derfor både momentum og opbakning for sine idéer og visioner. Vi er også overbevist om, at hvis lederen ikke har en tydelig passion eller ambition, må vedkommende acceptere at være en ressource for dem der har!

På dette netværksmøde kan du få inspiration til, hvordan du arbejder med din passion og ambition, hvordan du kan integrere den i dit lederskab samt hvordan du med en passion og ambition både kan motivere og inspirere dine omgivelser.

På netværksmødet den 20. maj 2015 starter vi klokken 9.00 og slutter kl. 12.00, og emnerne for formiddagen ser således ud:

  • Ord på passionen og ambitionen. Få idéer til, hvordan du kommer i gang med at sætte ord på det, som måske blot findes ubevidst og intuitivt. Ved at have et udvidet ordforråd omkring passionen og ambitionen er den lettere at arbejde med, forfine og kommunikere.
  • Lederens personlige brand. Alle brands har et løfte og til tider også en forventning til sine omgivelser. Få indsigt i dit personlige brand og få en fornemmelse for, hvad omverden kan forvente af dig som leder og hvad du forventer af omverden.
  • De 18 leder-kompetencer og de 3 leder-stile. Se hvordan dine leder-kompetencer og leder-stile styrker dig i at nå dine resultater og få en fornemmelse af, hvor du eventuelt skal justere din adfærd og kompetencer samt hvordan du på en smidig måde kan skifte lederstil.
  • Det autentiske på en balanceret måde. Det at træde ind i sit originale og autentiske leder-brand betyder ikke nødvendigvis, at lederen skal blotte sig og være en åben bog for alle hele tiden. Der er tidspunkter, hvor det er mere hensigtsmæssigt at “holde kortene lidt tættere til kroppen”, og vi slutter af med inspiration til anvendelsen af sit brand, så det autentiske kan blive ved med at være autentisk.

Vi tror, at tydelige passioner og ambitioner samt indsigt i dit lederskab vil skabe større troværdighed og følgeskab. Tilmeld dig denne inspirations-workshop, hvis du befinder dig i rollen som leder eller HR-professionel.

Du tilmelder dig via formularen i højre side. Husk at indtaste VIP kode.