inspiration til hvordan I fastholder den gode 

energi  i teamet, lærer hinanden bedre at kende 

samt spiller hinanden gode.

Click to play

Efter Covid-19 nedlukning er vi klar over, at pengene kan være små, til at afholde teamworkshops, og ressourcerne oftest skal benyttes anderledes.

 

Derfor vil jeg gerne give 3 virksomheder muligheden for at få mig ud til en 3 timers Teamworkshop til halv pris.


Normalpris for en 3 timers Teamworkshop er kr. 19.000 + moms, halv pris vil derfor være kr. 9.500 + moms.


Ring til Kirsti på 71 99 88 88 eller skriv på khk@thinkaboutit.dk for at høre mere


Styrk dit team sammen med Kirsti!

Du kan  inspiration og værktøjer til brug sammen i teamet...

 • Personligt energiboost
   - Få fornyet energi hos den enkelte person
 • Få langt mere overskud
  Lær at sige til og fra overfor teamet
 • Udnyt potentialerne
   -Få adgang til teamets potentialer
 • Forstå hinandens forskelligheder
   - Styrk samarbejdet ved forståelse af hinanden
 • Kompetenceudvikling
   - Brug teamets kompetencer optimalt
 • Personlig udvikling
   - Opdag når du er inspirerende &  irriterende
 • Forbedret kommunikation
   - Bliv bedre til at kommunikere i teamet
 • Tillid i teamet
   - Lær at kommunikere med tryghed og tillid

Hvad er Enneagrammet?

Vi arbejder med Enneagrammet, der beskriver 9 forskellige måder vi mennesker bliver motiveret på, spiller hinanden gode på samt kommunikerer på, og vi er overbeviste om, at enhver medarbejder kan drage fordel af øget indsigt i sig selv og sine kolleger.

Enneagrammet er et værktøj til personlig udvikling, der giver dig større forståelse for dynamikken mellem mennesker og for hvad der motiverer os.

Enneagrammet består af 9 typer. Alle Enneagramtyper adskiller sig fra hinanden på flere områder, deriblandt:

 • Motivation og kernekompetencer
 • Kommunikation og reaktionsmønstre
 • Selvforståelse og grundlæggende antagelser om verden

Enneagrammet forklarer, hvorfor du trives i et højt arbejdstempo eller hvorfor du får ny energi af dybe samtaler. Modellen giver også nøglen til at forstå, hvorfor kollegaer nogle gange reagerer voldsomt på din velmente feedback, eller hvorfor du og dem omkring dig, går fejl af hinanden. Enneagrammet kan også vise dig hvilke styrker og gaver vi alle besidder, og hvordan vi bedst anvender hinandens kompetencer.

Book en dag med Kirsti, og bestem selv hvornår du vil afholde dagen 

med teamet. Det er muligt at afholde dagen både fysisk og online!


Du bestemmer hvornår og hvor, så det 100% passer ind i teamet

Uanset hvornår du booker, vælger du selv hvornår og hvordan dagen skal afholdes. Det er muligt både at afholde dagen fysisk eller online - skab præcis de rammer der passer teamet bedst.


Du får følgende, når du booker en dag med Kirsti 

 • Indledende snak om indhold
 • Personlig udarbejdelse og tilrettelæggelse af dagen
 • Afvikling af dagen
 • Opfølgning og feedback på dagen
 • Efterfølgende ideer til videre arbejde for teamet

Tilføj en dybdegående personlighedstest for alle medlemmer af teamet

For kun 450 (+ moms) kr. pr. medarbejder, får I mulighed for at tage en test med et af de bedste værktøjer indenfor personlig udvikling. Testen inkluderer en rapport på 20+ sider, som giver samtlige medarbejdere en nyttig indsigt til samarbejde i teamet.


Om Kirsti Hauge Kyed

Kirsti stiftede bekendtskab med Enneagrammet hos THINK ABOUT IT for mere end 15 år siden, og har sidenhen arbejdet med Enneagrammet kombineret med værktøjer indenfor ledelse, teams, coaching m.m.

Kirsti har tidligere arbejdet i større virksomheder som bl.a. SAS Institute og Berlingske Digital og kender derfor særdeles godt til udfordringer og styrker ude i erhvervslivet. Hun er derudover uddannet Business- og LifeCoach samt parterapeut, og kan derfor bidrage med mange vinkler til både den professionelle såvel som den private verden.

Gennem årene har Kirsti undervist hundredevis af ledere og medarbejdere og derved hjulpet dem til, at finde nye veje til øget selvudvikling og organisatorisk udvikling. Typisk arbejder hun med virksomheder, der på forskellige måder gennemgår en strategisk forretningstransformation og som samtidig ønsker at genfinde fokus på ledelses-, talent- og diversitetsagendaen.

Hendes levende undervisning er fyldt med historier fra virkeligheden. Med adskillige års erfaring inden for ledelse og forretningsudvikling har hun alle de værktøjer, der skal til for at skabe motivation og begejstring i alle typer organisationer.

Hvad siger kunderne

om Kirsti?

Hvor end Kirsti kommer, sætter hun sit aftryk på både medarbejdere og ledere, og Kirsti har altid det menneskelige perspektiv for øje, så ingen bliver glemt i processen.

Lars Sander Matjeka

CEO

Ingen tvivl om, at Kirsti er yderst kompetent og meget dedikeret. Kirsti er god til at få komplekse projekter til at virke simple og hun har fantastiske evner indenfor organisation- og ledelsesudvikling.

Eva Stenby Carlsen

Leadership Development

Kirsti er en inspirerende og professionel samarbejdspartner. Hun god til at fornemme, hvad der skal til for at nå målet, og hun bidrager med sin erfaring og viden uden forbehold. Hendes personlige drive er ikke til at tage fejl af  og hun har dyb forståelse for selv meget komplekse organisatoriske problemstillinger.

Steen Heilmann

Afdelingschef

Gennem Kirstis coaching, har jeg i flere år fået kraftfulde redskaber til brug i min kommunikation. Kirsti har stor gennemslagskraft, og forstår på en underholdende og skarp måde, at give et dybdegåede indblik i Enneagrammet og menneskelige mønstre.

Maria Taagaard-Christensen

Iværksætter

Kirsti er en sandhedssøger og er ekspert i at få øje på potentiale og indre power. Hendes intuition er knivskarp og hendes dedikation er stor. Hvis ikke du er klar til sandheden, skal du gå et andet sted hen.

ULrik Nordgaard

CEO & Kommunikatør

Kirsti er en eminent underviser i Enneagrammet og hun formår, at koble viden om persontyper sammen med forretningsmæssige udfordringer. 

Hun evner med sin store praktiske viden, at nå sit publikum på en nærværende og intens måde. I selskab med Kirsti er man i konstant udvikling mens læring omkring ledelse, medarbejdere, kommunikation og mennesker er i højsædet.

Ane Elbirk

Executive Coordinator

Kirsti er et særligt rummeligt og empatisk menneske, som jeg er taknemmelig over at have ’fundet’.  Hun er meget ydmyg og respektfuld i forhold til modtageren, der gør det trygt at bevæge sig ud på nyt land. Jeg kan varmt anbefale at booke hende til et foredrag eller workshop.

THINK ABOUT IT   -   www.thinkaboutit.dk   -   70278060   -   info@thinkaboutit.dk 
>