Hvordan kommer jeg videre med Enneagrammet efter Enneagram Basic?

Når du har gennemført et grundkursus i Enneagrammet, som vi hos THINK ABOUT IT, kalder for et Enneagram Basic, så vil du typisk have en fornemmelse af typerne og måske endda opdaget, hvilken type du mest kan se dig selv i.

Mange oplever en spirrende lyst til at arbejde videre med Enneagrammet, der både kan handle om at forstå sig selv endnu bedre, forstå andre fx sin partner, børn eller kolleger og det kan også handle om at kunne anvende denne indsigt i sig selv og andre på en praktisk måde. Herunder har vi samlet en række mulige veje at gå rent uddannelsesmæssigt, gratis videoer, bøger samt vores månedlige Enneagram-aftner.

Uddannelser

  • Enneagrammet Next Level – online uddannelsen. Dette er det næste naturlige skridt efter Enneagram Basic, hvor du over 12 moduler begynder på den praktiske anvendelse af Enneagrammet. Klik her for at læse mere om online uddannelsen.
  • Enneagrammet Next Level – practitioner. Dette er overbygning på autorisationsuddannelsen, hvor du kan arbejde med et speciel inden for Enneagrammet og blive certificeret i dette speciale. Klik her for at læse mere.
  • Enneagrammet Next Level – master. Dette er en række MASTER CLASS’es, hvor du deltager på special kurser inden for Enneagrammet i relation til konflikthåndtering, teamudvikling, Objekt Relationer etc. Klik her for at læse mere.

Kurser

  • Enneagramaftener. Dette er månedlige workshops fra klokken 18.00 til 21.00, hvor du løbende kan holde din viden om Enneagrammet ved lige. Klik her for at læse mere om de mange workshops.
  • De nye instinkter med Russ Hudson. Dette er et online kursus, hvor verdens førende ekspert i Enneagrammet underviser dig i den nye måde at arbejde med Instinkterne på i Enneagrammet. Ganske enkelt en revolutionerende og helt ny praktisk tilgang, der bør være en del af enhvert coaching forløb. Klik her for at læse mere om dette online kursus.

Videoer

Bog

Hvis du ønsker at modtage special-designet information om brugen af Enneagrammet, der netop er tilrettet til den måde du anvender Enneagrammet på – eller gerne vil anvende Enneagrammet på – så kan du opdatere dine indstillinger i vores system. Klik her for at modtage netop de tips og værktøjer, der matcher dine behov.